2777
2789
عنوان

عکس بیبی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 35 پست
ولی برا من بیبی چک زدم بعد چند ساعت رفتم برگشتم خط انداخته بود

خب اون خط حتما همون اول افتاده بعد چند ساعت دیدی

وگرنه بعدش اصلا اعتباری نداره

من الان برا بارداریم تو همون دو سه ثانیه ی اول دو تا خط قرمز پررنگ پشت سر هم افتاد

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب اون خط حتما همون اول افتاده بعد چند ساعت دیدی وگرنه بعدش اصلا اعتباری نداره من الان برا بارداری ...

اره حتماعزیزم

❤گرنگه دارمن آن است که من میدانم...شیشه را دربغل سنگ نگه میدارد...❤
چرا اخه 

نمیدونم چون ازخودم کم رنگ بود عزیزم ولی من عقب ننداخته بودم حتی زودتر از موعد هم بییی چک زدم از تو اینجوری که بقیه دوستان میگن احتمالا منفیه چون میگی از موعدتم گذشته باید پر رنگ تر میشد مگر اینکه لانه گذینی دیر انجام شده باشه حالا یه ازمایش برو عزیزم انشالله همونی میخای بشه

اره خب خطه مشخصه ولی خطی که بهش هاله میگیم نیست ینی حتی صورتی خیلی کمرنگ این در حد یه رده نمیدونم‌وا ...

احتمال اینکه لانه گذینی دیر انجام شده باشه هم هست یاشایدم نیستی خلاصه اگه پریود نشدی یه ازمایش بده عزیزم

نمیدونم چون ازخودم کم رنگ بود عزیزم ولی من عقب ننداخته بودم حتی زودتر از موعد هم بییی چک زدم از تو ا ...

حالا به همسرم گفتم یکی دیگه بخره فردا صبح باز بزنم ببینم چی میشه اخه اصلا قصدشو نداریم و سفت و سخت جلوگیری میکنیم دخترم خیلی اذیت کرد از همون اول تا الان

حالا به همسرم گفتم یکی دیگه بخره فردا صبح باز بزنم ببینم چی میشه اخه اصلا قصدشو نداریم و سفت و سخت ج ...

باشه عزیزم خبرشو اینجا ام بده کنجکاو شدم😁😁🤣😁🤣🤣🤣😁

شما چه زمانی بی بی چک زدین؟چند روز از موعدتون گرشته بود؟

صبح روز چهارم که از موعد پریودم میگذشت

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️