2777
2789
عنوان

کی بوده خیلی فکرتونو درگیر کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 21 پست
به به بیرجندی 😻 والا ب احتمال زیاد اونا تورو بیارن کردستان. نمیدونم بستگی ب تو داره چقد رو مغزشون ک ...

من اگر بلد بودم رو مغز کسی کار کنم ک اینجا تاپیک نمیزدم بچمو با ی رگ کورد بزرگ میکردم😂🥲

خدایا نمیگم دستمو بگیر عمریست ک گرفته ای رهایم نکن:)🤍

یه خانومی بود پرستار بود و بعد سالها عشقشو دیده بود و پسره بهش پیام داده بود و هر دو مجرد بودن و ...

انقد عقده‌ای ریختن تو تاپیکش و فک کنم حتی تاپیکش پرید و دوباره تاپیک زد و گفت دنبال حاشیه نیس و دیگه جزییات رو نمیگه و...

برام سواله چی شد؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه خانومی بود پرستار بود و بعد سالها عشقشو دیده بود و پسره بهش پیام داده بود و هر دو مجرد بودن و ... ...

🥲بعضیا واقعا آدم حس زندگی میگیره ازشون 

ی خانومه بود شوهرش بشدت دوسش داشت ولی خوب متعصب زندگی اونم برام جذابیت خاصی داشت...باتوجه ب اینک از کل بلاگرا بدم میاد ولی این بنده خدا خیلی بامزه می‌گفت زندگیشو دیگ خبری نیست ازش

اکسم با خیانتش باعث درگیری ذهنیم انقدر زیاد شه که برم پیش تراپی 

من دوستت دارم اینو چندبار بگم؟..من از همه ادما سرگیجه دارم فقط باتوعه که عوض میشه حالم:) فقط دسته توعه که پر میده بالم❤️‍🩹....

یه کاربر بود که الان رفته. تایپیکشون خیلی برام آموزنده بود .هرجا هستن سالم و سلامت باشن

@roya_am  

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." " اگه سوال در زمینه کنکور تجربی داشتید بپرسید 📚🤍"

اکسم با خیانتش باعث درگیری ذهنیم انقدر زیاد شه که برم پیش تراپی 

میفهمم چی میگی:) امیدوارم زودتر کارماشو پس بده و دلت آروم بشه

یه کاربر بود که الان رفته. تای پیکشون خیلی برام آموزنده بود  .هرجا هستن سالم و سلامت باشن @r ...

منم همین آرزو رو برای اون بنده خدا دارم دلم واقعا تنگ شده بااینکه نمیشناسمش