2777
2789

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

نه عزیزم طراحی بنر برای اینستاگرام منظورم مثلا بنرهای تبلیغاتی به مناسبت متفاوت یا مثلا میخوان یه جا ...

منم بلدم اما خب شغل اصلیم نیست من فتوشاپ کار می کنم

خیلیم عالی. میشه ی سوال بپرسم برای ازمایش ادرارم باید از ۸ ساعت قبل چیزی نخورد؟این ازمایشو ندادم تا ...

نه برا ازمايش ادرار نياز به ناشتا بودن نيست اما اگه واسه بررسي عفونت ادراي ازمايش ميديد بهتره اولين ادرار صبح رو واسه ازمايش بفرستيد

اتفاقا استارتو از زمان دانشجویی بزن تا فارغ التحصیل میشی بتونی سریع بری سرکار

الان خوابم میاد شاید اینکارو کردم😂😂😂

یه دوش آب گرم🛁 یه لباس راحتی 👗یه چای تازه دم🍵 یه موسیقی ملایم🎶🎧 به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه

الان خوابم میاد شاید اینکارو کردم😂😂😂

😂😂😂باشه .بازم تصمیم خودته برای زندگی ولی من اگر به هیجده سالگی برمیگشتم اصلااااا دانشگاه نمی رفتم و کار می کردم و مهارت یاد می گرفتم الان خیلی جلوتر بودم

😂😂😂باشه .بازم تصمیم خودته برای زندگی ولی من اگر به هیجده سالگی برمیگشتم اصلااااا دانشگاه نمی رفتم ...

من اگه نخوابم بداخلاق میشم

در نتیجه وقتی حرفه یاد بگیرم نباید بخوابم زیاد

پس اینجوری خیلی بداخلاق میشم

اصن ولش😂🦹‍♀️

یه دوش آب گرم🛁 یه لباس راحتی 👗یه چای تازه دم🍵 یه موسیقی ملایم🎶🎧 به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه

چه خوب من عاشق عکاسیم🥰😍

خودمم عاشق شغلمم

۷ ساله تو اینکارم

قبلا کارای زیادی کردم 

۳ سال کارمند دانشگاه

۶ سال مغازه مانتو فروشی داشتیم 

اما عکاسی عشقه هیچوقت به تغییر شغل فکر نمیکنم

معجزه اتفاق میفته.... خدایا شکرت .....خدا هر لحظه حافظ دخترم باش ❤️ خیلی دوستش دارم