خانومگلییی مدیر عضویت: 1402/08/29 تعداد پست: 1115 عنوان شوهرم مرده؟! | مشاهده متن کامل بحث + 3419 بازدید | 84 پست یه روزه هیج جا آنلاین نشده و زنگ بش زدن جواب نداده روز کاریشم نبوده ینی میشه مرده باشه🥲 1403/01/18 | 00:15 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانومگلییی مدیر استارتر عضویت: 1402/08/29 تعداد پست: 1115 سخنی ندارم الان عصبانی اینو میگی البته ۲۵ روز نبود شوهرت ام توجیه نداره هیچ خبری نداری ... چرا بابابزرگم مرد خبرش زنگ زدم بیاد باورت میشه ۴۰متر زنگ زدم تا بیاد؟؟؟
جوجه_فوکولی عضویت: 1398/04/04 تعداد پست: 8155 انشالله مرده چون مامانش قهریم نمیخاد بهم بگه فردا صب خوشحالم کنه با خبر مرگش🥲 چرا دعای شر بچه ی مردمو میکنی؟؟چون عقدته مالکشی و حق دعای مرگشو داری؟؟تو حتما خیلی بدبختی که تو عقد راه برگشت نداری و دست به دامان دعای شر برای اولاد یه پدر و مادر شدی؟؟؟خب برو طلاق بگیر.یکی ندونه پاسوزه ده تا بچه ی قد و نیم قدی. خانوم هستم
خانومگلییی مدیر استارتر عضویت: 1402/08/29 تعداد پست: 1115 سخنی ندارم الان عصبانی اینو میگی البته ۲۵ روز نبود شوهرت ام توجیه نداره هیچ خبری نداری ... چرا بابابزرگم مرد خبرش زنگ زدم بیاد باورت میشه ۴۰بار زنگ زدم تا بیاد؟؟؟
گیسو28 عضویت: 1394/09/03 تعداد پست: 105542 شایدم با دوست دخترش رفته سفر گوشیش و خاموش کرده گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
جوجه_فوکولی عضویت: 1398/04/04 تعداد پست: 8155 انشالله مرده چون مامانش قهریم نمیخاد بهم بگه فردا صب خوشحالم کنه با خبر مرگش🥲 چرا دعای شر بچه ی مردمو میکنی؟؟چون عقدته مالکشی و حق دعای مرگشو داری؟؟تو حتما خیلی بدبختی که تو عقد راه برگشت نداری و دست به دامان دعای شر برای اولاد یه پدر و مادر میکنی؟؟؟خب برو طلاق بگیر.یکی ندونه پاسوزه ده تا بچه ی قد و نیم قدی. خانوم هستم
خانومگلییی مدیر استارتر عضویت: 1402/08/29 تعداد پست: 1115 چرا دعای شر بچه ی مردمو میکنی؟؟ چون عقدته مالکشی و حق دعای مرگشو داری؟؟ تو حتما خیلی بدبختی که ... اولن وقتی نمیدونی همینجوری دهنتو باز نکن همین اولاد بقیه زن حاملشو یه جور کتک زد بچش افتاد قبل از قضاوت ببین چ خبره بعدا
خانومگلییی مدیر استارتر عضویت: 1402/08/29 تعداد پست: 1115 وا خوبه عقدی یکم یواشتر شوهری ک ۲۵ روزه ول کرده رفته آدمه
خانومگلییی مدیر استارتر عضویت: 1402/08/29 تعداد پست: 1115 شایدم با دوست دخترش رفته سفر گوشیش و خاموش کرده پول این چیزارم نداره
دهادخت عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 7145 چرا بابابزرگم مرد خبرش زنگ زدم بیاد باورت میشه ۴۰بار زنگ زدم تا بیاد؟؟؟ خدا رحمتشون کنه بنظر یه کوچولو تند مزاج میای البته شاید اشتباه میکنم یکم صبوری و آرامش میتونه زندگیتو قشنگ تر کنه عزیزم۶ ماه زندگی مشترک خیلی زوده که مرگ همو بخواین♡
جوجه_فوکولی عضویت: 1398/04/04 تعداد پست: 8155 اولن وقتی نمیدونی همینجوری دهنتو باز نکن همین اولاد بقیه زن حاملشو یه جور کتک زد بچش افتاد قبل از قض ... اینکه داخل ادمیزاد به حساب نمیاد شکی نیستو خیلی پست رفتار کردهولی هرکاری هم کرده باشه اولاد یه خونواده س حق نداری دعای شر کنی.به زور که باردار نشدی خودتم خواستی.خیلی ناراضی جداشو.دوران عقد رو وقتی میگن اینقد بند رو آب ندین برای همچین روزیه. خانوم هستم
خانومگلییی مدیر استارتر عضویت: 1402/08/29 تعداد پست: 1115 خدا رحمتشون کنه بنظر یه کوچولو تند مزاج میای البته شاید اشتباه میکنم یکم صبوری و آرامش ... تو بدترین شرایطم من و پسر پسر عمه مامانم با داماد سابقش جمع کردن اینو میخام چیکار اخه
دهادخت عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 7145 اولن وقتی نمیدونی همینجوری دهنتو باز نکن همین اولاد بقیه زن حاملشو یه جور کتک زد بچش افتاد قبل از قض ... عزیزمم الان خوبی ؟
خانومگلییی مدیر استارتر عضویت: 1402/08/29 تعداد پست: 1115 اینکه داخل ادمیزاد به حساب نمیاد شکی نیست و خیلی پست رفتار کرده ولی هرکاری هم کرده باشه اولاد یه خ ... عزیزم ببخشید ک تجاوز ب همسر نداریم تو کشورمون(:همه عم بند آب نمیدن بعضیا مورد وحشی گری قرار میگیرن
دهادخت عضویت: 1403/01/07 تعداد پست: 7145 تو بدترین شرایطم من و پسر پسر عمه مامانم با داماد سابقش جمع کردن اینو میخام چیکار اخه خودش میدونه بچشو کشته؟