2777
2789
عنوان

کُره ای ها

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 36 پست
خخیلی مواظب باش ها ، پسراشون خیلی سرد و بی احساسن این کارش مشکوکه ،، بعدشم شاید عکس فیک گذاشته واسه ...

اینم سرده اتفاقا....زشت نیست اتفاقا فیتنس کارم هست 

اتفاقا دوتا تاپیک قبلم که اینجا گذاشتم برای این بود که این چرا انقدر سرده شاید نمیخواد معاشرت کنه تا اینکه ازش پرسیدم و گفت نه امروزم از این شروع کرد که بغلی هستی و چقدر کیوت و اینا ولی بازم خیلی حرف نمیزنه من بهش گفتم آدم واقعا باید عاشق باشه که این حرفا رو به طرف مقابلش بزنه تایید کرد! و حتی ازش دوباره پرسیدم مگه عاشق من شدی؟ گفت اره😐 کلا کپ کردم

خدایا بهترین ها رو برای همه و من رقم بزن💫🤍

فیلمه  فیلمای خودمون با پسرای ایرانی باهم همخوانی ندارند هرکسی شخصیتش یجوری حالا از کجا پیداش ...

اره خوشگله بد نیست...

اینستا آشنا شدیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میشه لطفا از تجربیات بگی لطفا عزیز؟منم نگرانم آخه حتی هنوز سرمو نپرسیده...درسته که عکسمو دیده و خب م ...

اول از همه رابطه مجازی و دوری خودش سخته و باعث مشکلاتی هم ممکنه بشه حالا فکر کن طرف از یه کشور دیگه باشه و یه فرهنگ دیگه

والا طبق تجربه‌ام متوجه شدم بعضیاشون صرفا به خاطر همین مسائل جنسی و اینا اصلا میان پی‌وی

دیگه هر کشور آدم خوب و بد و نادرست داره دیگه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
اول از همه رابطه مجازی و دوری خودش سخته و باعث مشکلاتی هم ممکنه بشه حالا فکر کن طرف از یه کشور دیگه ...

اونکه آره ۱۰۰ درصد ولی این اصلااااااا بهش نمیخوره اینکاره باشه... ولی واقعا شنیده بودم اینا برای رابطه و دوستی و اینا خیلی ارزش قائلن 🙁 اینم صحبتا خیلی عادی بود امروز یهو گفت من الان همینجور مارس موندم به خدا

اونکه آره ۱۰۰ درصد ولی این اصلااااااا بهش نمیخوره اینکاره باشه... ولی واقعا شنیده بودم اینا برای راب ...

ببین خب تو کشور اونا هم آدمای مختلفی هستن همه که یه جور نیستن

خلاصه جدی نگیر

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
اره درسته  بلاکش کنم؟جوابشو ندم؟

هرطورد خودت صلاح میدونی