میخوان برچسب نخورن به حق مجری گری کنن اونم یه برنامه که تهش جایزه هفتاد میلیونی داره متاسفم براش همین امشب قسمت پنج تا کلمه خیلی تابلو با هشت تا داد برای خانما درصورتیکه باید با هفتا میداد
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
میخوان برچسب نخورن به حق مجری گری کنن اونم یه برنامه که تهش جایزه هفتاد میلیونی داره متاسفم براش همی ...
اسمش روشنفکری نیست.
خب میتونی همین نظرتو بدون واژه «هول» بیان کنی.
شاید یه درصد نیتش اینطوری نباشه.
من وظیفم بود بگم.
شما هر طور که شخصیتتون صلاح میدونه، صحبت کنین🌱
عاشق کتابِ «قرآن» «مثنوی و معنوی» «دیوان شعر شهریار» «گلستان سعدی» «داستان های هزار و یک شب» «شاهنامه» «نهج البلاغه» عاشق شخصیتِ «امام علی(ع)» «کوروش بزرگ» «دکتر الهی قمشه ای» «مجتبی شکوری» «کاکاوند» «اردشیر رستمی» عاشقِ «تاریخ ایران» «تخت جمشید،پارسه» «پاسارگاد» «نقش رستم» خداوندا شکر بابت آنچه از سرِ لطف دادی، و آنچه از سر حکمت ندادی🌸 باشد که سرزمینمان از جهالت، غم، خرافات و خشکسالی به دور باشد🌸
چه ربطی به چهره داره خود شماهم بدون ارایش برید زیبا نیستید مث الانتون کلا زن جماعت میبینه شل میشه وا ...
😑
« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:) هر هویتی رو رها کردم. هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطرهای رو دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بینقصترین فرصت برای زندگیکردنه. بدون زنجیر. مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارالینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️