2777
2789
عنوان

شوهر خسیس

| مشاهده متن کامل بحث + 1065 بازدید | 42 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب راهکارتم بگو 

منم تجربه دارم بزار برات بگم 

شوهر من مثلا میخواستم پول خیاط بدم لباسم بدوزه قبلا میگفتم پول هست تو کارتت میخوام برای فلانی پول بزنم اونم میگفت نه صبر کن فردا خودم میزنم کارتش دستم بود برای هرچیزی اجازه میگرفتم ولی بعدش دیگه مثلا یادم نیست رمز کارتش میگفتم رمزش چنده میخوام پول بزنم میگفت الان ندارم فردا میزنم میگفتم امروز و فردا نداره پولش میخواد دیگه میزدم ولی با همین رمز پرسیدن اونم درجریان بود که بعدا نگه چرا نگفتی کم کم برای چیزای دیگه ام همینطور الان که اصلا نمیپرسم خرجای کوچیک و پول کم خودم برمیدارم میگه پیامش امد برای چیه میگم فلان چیز میگه از فردا دیگه کارت نمیدم دستت ولی بازم من با شوخی و مسخره بازی سرتهش هم میارم اگه هم سر دعوا باز کنه منم مثل خودش میزنم به بد رویی و دعوا 

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب راهکارتم بگو 

اینا کلا خانوادتا خسیسن بخدا پدرشوهرم تاحالا قصابی نرفته مرغ اونم خیلی کم ،بخدا ملیاردره به جان بچم مادرشوهرم ۱۲سال پیش مانتو خریده ،اونا هنوزم همونن همش یه همسرم میگه تو ولخرجی 

خب راهکارتم بگو 

همسرم خیلی خیلی دوستم داره بی محلی یا قهر بدترین مجازاتش بود یا از لجش نمیخوردم میگفتم حیفه آرایشگاه نرفتم بیرون نمی‌رفتم میگفتم خجالت میکشم لباس ندارم،میگف پول خودم میدم ازش نمگرفتم میگفتم نمیخوام الان بجز کارتم همیشه خودش پول نقد می‌زاره کیفم کارتم همیشه پول توشه خودش بزور میگه بریم خرید بخدا ۱۱ساله همه تولدام بجز سال اول کیک کادو میخره،حتی ولنتاین سالگردا کادو ،اینکارارو همسرم می‌کنه آدمی که قبلاً ۶ساعت راه رو بخاطر کرایه تا شهر بابام با اتوبوس می‌رفتیم یه آب معدنی نمی‌خرید نمیگف گشنه ای یه کیک بخریم اعتقادی به تاکسی گرفتن بیرون شام اینا نداشت

همسرم خیلی خیلی دوستم داره بی محلی یا قهر بدترین مجازاتش بود یا از لجش نمیخوردم میگفتم حیفه آرایشگاه ...

اگه یکی با قهر و اینا که گفتی براش مهم نبود چی😂

💚الحمدلله کما هو اهله💚. زندگی قانون لیاقت هاست✨🦋

توهم بگو هرکدوم روگوش نکردتوهم۱موردگوش نکن

البته اسی جان بامحبت واحترام کم کم همسرت بهترمیشن

اینوبه شوخی گفتم شرمنده

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......