2789
میشه بگی با کسی ک دوستش دارم ازدواج میکنم یانه و اینکه کی برام خاستگار میاد 

لطفا کاربرو ریپ بزن 

اینجوری پست جدید نزار

جز  اسی  کسی منو ریپ نزنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امارتو که نه  فعلا فقط در حد صحبت میخواد باهاش باشی

بنظرت حرکتی میزنه مثلا پیام بده یا بیاد جلو؟

نمیخوام با تو هیچ پایانی رو بنویسم؛تو لایق ادامه دادنی...🕊️                            پیر کَردمَ دلی را که تازه هوای جوانی به سَرش زده بود ...🥲     
فا ل هم همینه

نه ف ال طرف فقط تفسیر میکنه حالا یا کارته یا قهوه یا اعداد یا حروف ... حس ششم شما تایپیک میزنی ۱۰ نفر نظر میده ۴ تا میگه نه ۶ تا میگه آره چطور‌می فهمی کی چی میگه تازه تی نمیدونی ادعای حس ششم داره یا واقعا حس ششمی 

اینجور خودتو گیج و سردرگم میکنی 

یه ف ال بگیر راست یا دروغ حداقل یه مدت مغزت رو آروم نگه می‌داره هرچند اونم درست درنمیاد اکثر مواقع ....

لطفا جای خدا نباشید. 
نه ف ال طرف فقط تفسیر میکنه حالا یا کارته یا قهوه یا اعداد یا حروف ... حس ششم شما تایپیک میزنی ۱۰ نف ...

گرفتم فاال

میخواستم ببینم نظر حس ششم چیه.

الان این خانم که اومده نظر داده.واسه سرگرمی اومده اندازه پر کاه هم حس ششم نداش.الکی الکی جواب همه رو داده

گرفتم فاال میخواستم ببینم نظر حس ششم چیه. الان این خانم که اومده نظر داده.واسه سرگرمی اومده اندازه ...

اگع پیش کسی گرفتی که مطمئن باشه پس دیگه چرا شک میکنی همون چیزی که بهت گفته رو در نظر بگیر 

لطفا جای خدا نباشید. 
اگع پیش کسی گرفتی که مطمئن باشه پس دیگه چرا شک میکنی همون چیزی که بهت گفته رو در نظر بگیر 

واسه فاال که اصلا چیزی به اسم قابل اطمینان نداریم.همش الکیه.حس ششم حداقل پول نمیدم

امارتو که نه  فعلا فقط در حد صحبت میخواد باهاش باشی

عزیزم بنظرت من امسال ی رشته خوب قبول میشم ؟

سه زن در دنيا زيباترين اند . اول : مادرم، دوم : سايه اش، سوم :انعکاس تصويرش در آينه♥️🤍