2821
2789
عنوان

نزدیکی اجل

| مشاهده متن کامل بحث + 625 بازدید | 30 پست

خودم همش به همسرم میگفتم من میخام ۲۰۰ سال عمر کنم اگه بخام میشه و این حرفها بعد یه شب خواب دیدم یه خانمی بهم لبخند زد و گفت توی ۳۹ سالگی برق خشکت میکنه و میمیری .الان ۳۶ سالمه میگم اگه اینطور بشه بچه هام چیکار کنم   

لطفا برای آمرزش روح مادرم یه صلوات بفرستید .ممنون

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

همسر منم یه هفته قبل اینکه از دنیا بره خواب دیده بود تو یه جمعی تموم‌امواتش حضور دارن و شادن.دوبار ت ...

من دوبارش خواب دیدم از دست قاتل فرار میکنم تعبیرش این بود فرار از مرگ امکان پذیر نیست و اعجلت نزدیکه

یکبارم خواب دیدم پدر بزرگم (مرده) داره بهم لبخند میزنه

☆↪خدا همیشه با منه/שמע ישראל יהוה אלהינו יהוה אחד/تاریخ تولدم واقعی نیس توجه نکنید /کاربری دست دو نفره~

من دوبارش خواب دیدم از دست قاتل فرار میکنم تعبیرش این بود فرار از مرگ امکان پذیر نیست و اعجلت نزدیکه ...

عزیزم تا دلت بخواد مام ازین خوابا دیدیم و میبینیم.هرچی خدا بخواد همون میشه بیشک...

خودت باش با وجدانی بیدار🌱

خودم همش به همسرم میگفتم من میخام ۲۰۰ سال عمر کنم اگه بخام میشه و این حرفها بعد یه شب خواب دیدم یه خ ...

ایشالله که اینجوری نمییشه بد به دلت راه نده

بچه هات چند سالشونه؟ 

☆↪خدا همیشه با منه/שמע ישראל יהוה אלהינו יהוה אחד/تاریخ تولدم واقعی نیس توجه نکنید /کاربری دست دو نفره~

دخترم نزدیک ۴ سال و پسرم ۱۱سال 

خدانگهشون داره براتون سایه شمام بالا سرشون باشه انشاالله 

برای من زمانش نزدیکه.اگه شد که شد.اگه نشد بهت میگم.شاید بعضی خواب ها تعبیر نشه.ولی کلا مواظب خودت با ...

انشاا...که خوابتون صادقه نباشه گلم .چشم حتما همچنین شما 

لطفا برای آمرزش روح مادرم یه صلوات بفرستید .ممنون