2777
2789
عنوان

تهدیدم کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 558 بازدید | 31 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم ولی میخوام مطمعن باشم

با اینکه خودمم پسرم اما باید بگم پسرا ازین غلطا( تهدیددالکی) زیاد میکنن، اما خودشونم میدونن که انجام بدن، پوستشون کنده هست😁

البته شما هم تا طرف رو خوب نشناختین، عکس مورد دار نفرستین

⚠️⛔لطفا به هیچ‌وجه در تاپیک های من کامنت نگذارید🙏، اگه تاپیک یا پستی مورد پسند شد، لایک کنید، و حتی الامکان درخواست ندید🙏  ................  گاهی برای دل خودم، دلنوشته یا متنی رو دکلمه می‌کنم  .................   او قند روزهای تلخ من است❤                                   
با اینکه خودمم پسرم اما باید بگم پسرا ازین غلطا( تهدیددالکی) زیاد میکنن، اما خودشونم میدونن که انجام ...

بچه فک کرده من میتونه بترسونه ۱۴ سالش شاخ شده واسه 

تاو بیو 

خب چه سایتی هست...همسریابی یادوست یابی چیه...

ولی اگه ازطریق سایت پیگیری شده واون پیام براش ارسال شده دگه فکرنکنم همچین غلطی کنه ولی توهم تهدیدش کن بگو،حالا اینجوری بچرخ تابچرخیم ازطریق پلیس فتا،اذت شکایت کردم حتی تلفنتم کنترل همین روزا اخطارشم برات میادحکم دستگیریتم میگیرم پدرتو،درمیارم...ببین عکس العملش چیه چیزی هم گفت بگو،پلیس فتاسوال کردم هنوز،عکساتوگوشیت هست،تاحذف نشده من دست ازسرت برنمیدارم...

بچه فک کرده من میتونه بترسونه ۱۴ سالش شاخ شده واسه 

فقط ۱۴ سالشه؟😁😁😁

بگین: بچه جان تو برو دوغتو بنوش😁😁😁

خیالتون راحت، پس بیخیال

اما یه انتقاد بشما، آدم با بچه ۱۴ ساله وارد رابطه  نمیشه.

این باید تکالیفشو انجام بده و یخمکشو بخوره😄

⚠️⛔لطفا به هیچ‌وجه در تاپیک های من کامنت نگذارید🙏، اگه تاپیک یا پستی مورد پسند شد، لایک کنید، و حتی الامکان درخواست ندید🙏  ................  گاهی برای دل خودم، دلنوشته یا متنی رو دکلمه می‌کنم  .................   او قند روزهای تلخ من است❤