2777
2789
عنوان

42 سالگی وقت بچه آوردنه آخه؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 24 پست

ولی من خودم ۳۷ ساله بوده مادرم بدنیا امدم،وقتی بزرگ شدم مادرم سنش رفت بالا زیاد نمیتونه بهم برسه

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم مادر من اولین بچشو تو ۱۶ سالگی اورد یعنی تفاوت سنیش ۱۶ ساله با خواهر بزرگم.اصلا انگار این زن و از یه سیاره ی دیگه برداشتن اوردن انقدر که هیچ فهم و درکی نداره نه تنها به عنوان مادر که حتی به عنوان یه همجنس.

کلا هم بداخلاقه هیچ کدوم ازما یه خاطره ی خوب ازش نداریم.

این چیزایی که میگی هیچ ربطی به سن و سال و این چیزا نداره.همش بستگی به شخصیت و طرز و فکر و رفتار پدر مادر داره.

کاربر خانم هستم.

من خودم اعتقادم اینه نقش زن فقط بچه اوردن نیست باید برنامه های دیگه هم برا زندگیش داشته باشه اما اینکه بخاطر سن و سالش بچه نیاره قبول ندارم.

بچه اش بیست ساله بشه مادرش60سالش باشه چی میشه!؟

تازه بعضی وقتا خیلیم خوبه.چون الان عاقلتره و باتجربه بهتر میتونه بچه شو بزرگ کنه. درهرصورت ربطی به سن و سال نداره.

این کاربری متعلق به چند نفره🤝🫂.اون مسواکه که شخصیه🪥🙄.آنچه امروز هستیم، حاصل افکار دیروز ماست و افکار امروز ما زندگی فردای ما را خواهند ساخت: زندگی ما مخلوق ذهن ماست.👉این جمله رو یه بار دیگه با فکر بخون.

به شما هیچ ربطی نداره 

تصمیمی هست که باید بین زن و شوهر گرفته شه 

چی باعث شده بخواید خودتون رو دخالت بدید!!؟

میترسم بمیرم ولی هنوز خودم را نشناخته باشم..🎴 اگه اون روز نرسه که آهنگای موردعلاقه منو با هم گوش کنیم و هد بزنیم چی؟ 

بارداری تو این سن خیلی پر خطرو ریسکش بالاس

ولی نه واسه همه الان خالم 50 به بالاس دو قلو بارداره

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

اخه یک مادری که سه تا فرزتد داره ،الان بهتر نیست یکم بخودش برسه،مطالعه ،کلاس ،ورزش و اماده کردن خودش برای داشتن یک میانسالی موفقتر ؟ 

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭