2777
2789
یلوچیه

اهان

پس با احترام به بلوچی های عزیز چون قطعا بعضیامون که خوشمون نیومده دلیلش اینه متوجه نمیشیم

ولی بلوچی شبیه هندی نیس؟😂😂😂دیشب گفتم سوژم کردن که چرا باید کردی هندی بخونن رلطش چیه

شب غم انگیز تو نیز بگذرد.    اما در این میان دلی ز دست میرود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اهان پس با احترام به بلوچی های عزیز چون قطعا بعضیامون که خوشمون نیومده دلیلش اینه متوجه نمیشیم ولی ...

عزیزممم.

خب اره ولی خب کردی رو هم متوجه نمیشیم بعضیامون ولی دوست داریم البته سلیقه .

آره قشنگه 

من تیتراژ اژدهای هفت سر رو دوست دارم 

لطفا فقط خانم ها در تاپیک های من شرکت کنن بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚 گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

عزیزممم. خب اره ولی خب کردی رو هم متوجه نمیشیم بعضیامون ولی دوست داریم البته سلیقه .

کردی حالت رقص میده بهم ولی اینی که میخونه دلم میخاد باهاش گریه کنم خوانندش خیییلی ارومه

کردی حالت رقص میده بهم ولی اینی که میخونه دلم میخاد باهاش گریه کنم خوانندش خیییلی ارومه

باز جالبه من ترکیبی بلوچی و کوردی رقصیدم باهاش 

شاعرش داره از معشوقه اش حرف میزنه لیلی

باز جالبه من ترکیبی بلوچی و کوردی رقصیدم باهاش  شاعرش داره از معشوقه اش حرف میزنه لیلی

فقط اسم لیلی رو فمیدم😂باید برم معنیشو سرچ کنم