2777
2789
چرا اینقدر جدا سازی میکنین انسانها با هم برابرن مگه سایت استخر زنونس ؟ پس چه وقتی مردا باید متوجه ...

بابا اصلن ربطی ب اون نداره ولی اخه این سایت از اسمش معلومه دیگه چیه 

حتی خود اروپایی هام یه سری سایتا دارن فقط مختص خانوماس  عزیز دلم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا کی میخواین از پریود و بارداری خجالت بکشین ؟ مگه دزدی کردین ؟ خدا تو قرانش گفته پریود رنجیست که ...

عزیزم من همچین حرفی نزدم متی افتخارم میکنم 

ولی خیلی خوبه که مثل نی نی سایت هستش ادم میتونه درد دل کنه مشکلاتشو بگه تو فک کن یه دور همی داری با دوستای دخترت یا دوستای خانومت میخوای باهاشون گپ بزنی دردل کنی چه حسی بهت میده که داداشت بیاد تو اون جم باشه یا شوهرت یا پدرت یا هر کس دیگه 

بابا اصلن ربطی ب اون نداره ولی اخه این سایت از اسمش معلومه دیگه چیه  حتی خود اروپایی هام یه سر ...

من نمیگم حرف من الزاما درسته

ولی اینده هر قومی رو زنهاش میسازن

این فرمونی که شماها میرین تا ابد دخترها تون بابت پریودیشون شرمنده ان و از خودشون چندششون میشه

و پسرهاتون زنها رو نجس و کثیف و احمق و ترسو و بی عقل میپندارن

خود دانید

فقط نظرم رو گفتم

با عرض معذرت از صاحبان نظرات دیگه

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم
من نمیگم حرف من الزاما درسته ولی اینده هر قومی رو زنهاش میسازن این فرمونی که شماها میرین تا ابد دخ ...

نه اتفاقن من وقتی خودم پریود شدم برای اولین بار یه چشن کوچولو خانوادگی گرفتیم اصلنم حتی الان اصلنم خحالت نمیکشم نظر تورو هم محترم میشمورم ولی من خودم خیلی دوست دارم یه جایی باش بدون هیچ مردی اصلن ن از مردا خجالت میکشم نه چیزی فقط میخام یه جایی باشه بدون هیچ مردی 

عزیزم من همچین حرفی نزدم متی افتخارم میکنم  ولی خیلی خوبه که مثل نی نی سایت هستش ادم میتونه در ...

اولا بستگی به نوع حرفها داره

و اینکه اینجا فضای مجازیه

مثلا :

شما یک دلیل بیار که من باور کنم خودت خانم هستی

یا برعکس

بگو جنسیت و سن و افکار من چیه

کمی دیدتون رو وسیع تر کنین و از بودن دیگران نترسین

ضمن اینکه موقع حرف زدن مراقب اطفال معصومی باشین که اینجا میچرخن

نکنه حرفی بزنیم و باعث اسیب جبران ناپذیر به جگر گوشه های مردم بشیم

شما حاضری توی همون جمعی که با دختر خاله ها هستی دختر ۷ سالت هم باشه ؟!؟!؟!!

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم
نه اتفاقن من وقتی خودم پریود شدم برای اولین بار یه چشن کوچولو خانوادگی گرفتیم اصلنم حتی الان اصلنم خ ...

پایین تر در مورد خلوت زنونه کاذب سایت براتون نوشتم

معلومه که حاضر نیستم باشه ولی خب دلمم نمیخواست مردی تو نی نی سایت باشه 

و نتیجه ؟

[QUOTE=334390611]و نتیجه ؟[/QUOببین من اصلان با بودن مردا ها کنار زنا مشکلی ندارم حتی بیشتر مهمونیای ...

دل شما یه چیزی میخواد که اصلا محاله

شما اخلاقیات رو رعایت کنین از جهت حضور کوچکترها و کار خودتون رو بکنین تا راحت باشین

کسی هم کسی رو نمیشناسه

به هیچ کس هم هیچ وقت اعتماد نکنین و دختر خاله نشین

سخت نگیرین