2777
2789
عنوان

دختر عمم خیلی چشماش شوره

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه واقعا چشمش شوره.  به من گفت چشمات قشنگه دو ماه تیک. چشم گرفتم. خود به خود پلکم برای مدت طو ...

شعت😐

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

شوهر خواهر همسر منم خیلی چشمش شوره هر بار که میبینه مارو یه چیزی میشه، پسر من خیلی تپل بود ،از روز دوم عید که رفتیم خونه اشون با کتک غذا میخوره و خیلی لاغر شده،خودمم که از همون شب کمردرد گرفتم و هنوز خوب نشده با اینکه کلی دارو خوردم

ان شاءالله یعنی پس ممکنه از چشم باشه؟ امشب تو مهمانی همش نگام میکرد و فهمیدم داره چشم میزنه

چشم. زخم بوده زده به ظرفات

التبه منم. امش بمهمون داشتم طرف سس خوریم. گوشش لب پر شد 

میگم. کاش همون باشه

واقعا چشماش شوره میزنه ناکار میکنه ادمو

هر جقدر ازش دور. میشم باز توی عیددیدنی میبینمش

شوهر خواهر همسر منم خیلی چشمش شوره هر بار که میبینه مارو یه چیزی میشه، پسر من خیلی تپل بود ،از روز د ...

تخم مرغ بشکون. من خیلی اعتقاد دارم. اگر بلد نیستی بچرخون دور سر بچت بنذاز کوچه

چشم. زخم بوده زده به ظرفات التبه منم. امش بمهمون داشتم طرف سس خوریم. گوشش لب پر شد  میگم. کاش ...

بله من به چشم اعتقاد دارم و بعضیا اصلا قبولش ندارن

حتما صدقه بده انشاءالله که همون لب پره بوده و تمام شده دیگ

بخدا راست میگم تا گفت چشمات قشنگه فردا صبح بیدار شدم.پلکم.میلرزید بیشتر اب میخورد میلرزیذ

میکم اصن رفت و آمد نکنین باهاش بهتره

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

تخم مرغ بشکون. من خیلی اعتقاد دارم. اگر بلد نیستی بچرخون دور سر بچت بنذاز کوچه

چشم عزیزم،بلد که نیستم یه بار دوستم گفتم بالا سرش تخم مرغ بشکن منم نمیدونستم چطوریه، تخم مرغ رو روی سرش شکستم طفلکی کلی ترسیده بود😅

خدا ان شاالله دخترتون رو از چشم بد در امان نگه داره،اسفند براش دود کنید و صدقه بذارید،صدقه خیلییییی موثره