asalii516 مدیر عضویت: 1401/05/20 تعداد پست: 716 عنوان یه لوسیون بدن خوب معرفی کنید که بوش عالی باشه | مشاهده متن کامل بحث + 1455 بازدید | 28 پست خانوما تازه عقدکردم دوست دارم وقتی کنار همسرمم بدنم یه بوی عالی داشته باشه تا الآنم مجرد بودم فقط عطر برای بیرون رفتن خریدم با یه بادی اسپلش ساده 1403/01/17 | 01:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
همون_پروانه_آبیه عضویت: 1403/01/17 تعداد پست: 210 حالا بیاید یه عطر یا ادکلن خوب به من پیشنهاد بدید. هرچی میزنم یکم که میمونه بو الکل میده ادکلن لدورا ماندگاریش خیلی خوبه اوست گرفته شهر دل من به کجا سفر برم؟!
همون_پروانه_آبیه عضویت: 1403/01/17 تعداد پست: 210 عزیز قیمتش چند هست؟ ۱و ۸۰۰ اوست گرفته شهر دل من به کجا سفر برم؟!
دختر_سرخابی عضویت: 1401/10/01 تعداد پست: 1807 اینم عکسش عزیزم فقط بوش خوبه یا نرم کنندگیشم خوبه؟من پوستم بشدت خشکه
من_دختر_پاییزم۲ عضویت: 1402/09/25 تعداد پست: 2931 عزیزم من خودم دئودورانت میزنم هر صبح حمام میرم و شامپو بدن گلرنگ میزنم بوی بدنم خوبه یه لحظه حس کردم کاربر مصی من مامان یه دختر شیرینم ک بزرگترین آرزوم شده حرف زدنش برای سلامتی دخترم و زبون باز کردنش صلوات بفرستین💜
maman_aa عضویت: 1400/03/13 تعداد پست: 15644 بادی اسپلش هاش من گرفتم خوب نبود اما ادکلن دوتاشو دارم من ففطبو کردم .خیلی خوشم اومد اما ادکلن ابی رنگش رو گزفتم واقعا رایحش خوبه با مام سبزمرطوب کنندشم گرفتم ،فکرنمیکردم لدورا ک محصول ایرانه زیاد کاربردی باشه
مهربون٧٣ عضویت: 1396/09/25 تعداد پست: 21873 عزیزم فقط بوش خوبه یا نرم کنندگیشم خوبه؟ من پوستم بشدت خشکه فوق العاده س هم نرم کنندگیش 👌🏼 هم رایحه ماندگار دارهمخصوصا همین عکس با جلد ابیش
همون_پروانه_آبیه عضویت: 1403/01/17 تعداد پست: 210 من ففطبو کردم .خیلی خوشم اومد اما ادکلن ابی رنگش رو گزفتم واقعا رایحش خوبه با مام سبز ... عزیزم مواد اولیشو از فرانسه میارن منم ادکلن قرمز و طوسیشو دارم ...ابیشم میخرم حالا پس اوست گرفته شهر دل من به کجا سفر برم؟!
maman_aa عضویت: 1400/03/13 تعداد پست: 15644 عزیزم مواد اولیشو از فرانسه میارن منم ادکلن قرمز و طوسیشو دارم ...ابیشم میخرم حالا پس فکر میکردم ساخت ایرانه ضدافتابش رو استفاده کردید ؟؟
همون_پروانه_آبیه عضویت: 1403/01/17 تعداد پست: 210 فکر میکردم ساخت ایرانه ضدافتابش رو استفاده کردید ؟؟ بله گلم هم بیرنگ هم رنگی من زن دایی ام نمایندگیشو خیلی از محصولاتشو استفاده کردم اوست گرفته شهر دل من به کجا سفر برم؟!
maman_aa عضویت: 1400/03/13 تعداد پست: 15644 بله گلم هم بیرنگ هم رنگی من زن دایی ام نمایندگیشو خیلی از محصولاتشو استفاده کردم راضی هسی؟من پوست صورتم بشدت حساس اگزما میزنه الان درماتیپیک میزنم ک بر پایه آب ،بی رنگ فعلا اگزمارو خوب کرده ولی حجمش کمه...لدورا رد سفیدی نمیندازه رو پوست ؟جیزی ک من میخام اینه سریع جذب ش
همون_پروانه_آبیه عضویت: 1403/01/17 تعداد پست: 210 یه لحظه حس کردم کاربر مصی نه اتفاقا همیشه وقتی کاربر بیصدا بودم تاپیکاشونو میخوندم .. دیروزم دیدم خدافظی کردن ناراحت شدم... اوست گرفته شهر دل من به کجا سفر برم؟!
همون_پروانه_آبیه عضویت: 1403/01/17 تعداد پست: 210 راضی هسی؟ من پوست صورتم بشدت حساس اگزما میزنه الان درماتیپیک میزنم ک بر پایه آب ،بی ر ... ببین ضدافتاب بیرنگش اصلا جذب نمیشه حقیییییقتاا ولی رنگیش چرا سبکه و زود جذب مامان خودمم پوستش خیلی حساسه مثل ما و استفاده کردن مشکلی براشون پیش نیومد اوست گرفته شهر دل من به کجا سفر برم؟!
maman_aa عضویت: 1400/03/13 تعداد پست: 15644 ببین ضدافتاب بیرنگش اصلا جذب نمیشه حقیییییقتاا ولی رنگیش چرا سبکه و زود جذب مامان خودمم پوستش ... رنگیشک رو پوست دیدم اوگی بود ولی بیرنگ رو تردید داشتم ،چون حس میکنم جربیش زیاده ،و بافتش سنگینه مرسی گلم🌞
همون_پروانه_آبیه عضویت: 1403/01/17 تعداد پست: 210 رنگیشک رو پوست دیدم اوگی بود ولی بیرنگ رو تردید داشتم ،چون حس میکنم جربیش زیاده ،و بافتش سنگی ... دقیقا همینطوره یه برق زشتی هم میندازه روپوست😑 اوست گرفته شهر دل من به کجا سفر برم؟!