mehrsa6677 مدیر عضویت: 1400/09/05 تعداد پست: 4201 عنوان تا حالاشده... | مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 27 پست تو مجازی از طریق چت به یه نفر وابسته بشید یه نفر بود خیلی خوب بود الان خیلی وقت میشه که سر یه موضوعی بلاکش کردم اما هنوز بهش فکر میکنم ... تو پایان هر جستجوی منی💖 به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻 1403/01/16 | 23:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mehrsa6677 مدیر استارتر عضویت: 1400/09/05 تعداد پست: 4201 تو مجازی ن تا ب این سن ولی تو واقعی بد جور زخم خوردم ی بار نامزد بودم خیلی سال پیش جدا شدم ی ... امیدوارم هرچه زودتر حالت خوب بشه و باهاش کنار بیای تو پایان هر جستجوی منی💖 به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻
کاپوچینوووو عضویت: 1399/02/31 تعداد پست: 8310 تف به علاقه واقعا که نخواد به وصال و حس دوطرفه برسه اره دلم میگیره میبینم بعضیا چجور سرپا هستن انگار زندگی راحت میکنن با هر کی این نشد یکی دیگه دل بی رحم میخواد 《انَّ مَعَ العُسر یُسرا》با هر سختی ، آسانی هست ؛
angel82 عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 23299 اره دلم میگیره میبینم بعضیا چجور سرپا هستن انگار زندگی راحت میکنن با هر کی این نشد یکی دیگه دل ... دلم گرفت🥲🥲 آخرین پرنده را هم رها کردهام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
mehrsa6677 مدیر استارتر عضویت: 1400/09/05 تعداد پست: 4201 طرف من به منم فکر میکرد... ولی اون دوران خب سنم کم بود باید تموم میشد منم خیلی وقت بود باهاش چت می ... یه حس خوبی بهم میداد واسه همین بهش وابسته شدم اما دیگه ادامه دادنش درست نیست تو پایان هر جستجوی منی💖 به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻
کاپوچینوووو عضویت: 1399/02/31 تعداد پست: 8310 امیدوارم هرچه زودتر حالت خوب بشه و باهاش کنار بیای ب خدا پناه بردم هیشکی ندارم باهاش راحت باشم دردمو بگم ک بعد نزنه تو روم فقط از خودش میخوام سرپا بشم خیلی دعا میکنم کسایی ک مثل من هستن خدا پناه بده بهشون آروم بگیرن من دارم میکشم خودم بد دردیه 《انَّ مَعَ العُسر یُسرا》با هر سختی ، آسانی هست ؛
کاپوچینوووو عضویت: 1399/02/31 تعداد پست: 8310 دلم گرفت🥲🥲 خدا نکنه 💕 《انَّ مَعَ العُسر یُسرا》با هر سختی ، آسانی هست ؛
mehrsa6677 مدیر استارتر عضویت: 1400/09/05 تعداد پست: 4201 طرف من به منم فکر میکرد... ولی اون دوران خب سنم کم بود باید تموم میشد منم خیلی وقت بود باهاش چت می ... یه حس خوبی بهم میداد واسه همین بهش وابسته شدم اما دیدم دیگه ادامه دادنش درست نیست هرچی باشه مجازیه تو پایان هر جستجوی منی💖 به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻
mehrsa6677 مدیر استارتر عضویت: 1400/09/05 تعداد پست: 4201 ب خدا پناه بردم هیشکی ندارم باهاش راحت باشم دردمو بگم ک بعد نزنه تو روم فقط از خودش میخوام سرپ ... به مرور سعی کن با واقعیت کنار بیای خودتو دوست داشته باش به خودت ارزش بده یا خودتو با یه کاری سرگرم کن دیگه بهش فکر نکن از ذهنت بندازش بیرون تو پایان هر جستجوی منی💖 به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻
mehrsa6677 مدیر استارتر عضویت: 1400/09/05 تعداد پست: 4201 خب دیکه منم مجازی دارم میگم راستش چون من از بچگی نه ننه بابایی بالا سرم بوده نه دوستی تفریحی محبتی ه ... ولی مجازی جای درستی واسه وابستگی نیست یه وقت آدم بدتر ضربه میخوره تو پایان هر جستجوی منی💖 به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻
11228ttl78 عضویت: 1402/09/18 تعداد پست: 5686 ولی مجازی جای درستی واسه وابستگی نیست یه وقت آدم بدتر ضربه میخوره بدتر از اینی که من خوردم بعید میدونم بشه اصن درسته نیست اما خب وابستگی که دست خود آدم نیس من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️🩹
mehrsa6677 مدیر استارتر عضویت: 1400/09/05 تعداد پست: 4201 بدتر از اینی که من خوردم بعید میدونم بشه اصن درسته نیست اما خب وابستگی که دست خود آدم نیس امیدارم هرچی مصلحت هست برات پیش بیاد تو پایان هر جستجوی منی💖 به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻
11228ttl78 عضویت: 1402/09/18 تعداد پست: 5686 امیدارم هرچی مصلحت هست برات پیش بیاد ممنوتو عزیزم هنچنین❤️ من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️🩹
mehrsa6677 مدیر استارتر عضویت: 1400/09/05 تعداد پست: 4201 ممنوتو عزیزم هنچنین❤️ مرسی گلم تو پایان هر جستجوی منی💖 به آرزوهای قشنگم قول رسیدن دادم ❌درخواست دوستی قبول نمیکنم اگه صحبتی هست همین جا مطرح کنید👻