2777
2789
عنوان

سنگ مثانه سگ

| مشاهده متن کامل بحث + 258 بازدید | 25 پست
آبشو مرتب عوض کنید زیاد نمونه درضمن حتما آب معدنی بخوره یمدت امیدوارم زودتر خوب شه من معده سگم حسا ...

خدا براتون حفظش کنه خداروشکر دیروز بردمش کلینیک سپیدار توی سعادت آباد یه خانم دکتر خیلی حرفه ای سونوگرافی کرد و گفت سنگ دفع شده انقدر راحت شدم چون یه شب خواب نداشتم قبل از این ماجرا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حتما نتیجشو بهمون بگو دکتر چیا گفت امروز  ممنون

اول بردمش بیمارستان خاورمیانه کاش پام میشکست هیچوقت اونجا نمی‌رفتم از اول ولی سپیدار که رفتم خیلی سریع سونو انجام دادن و گفتن توی مثانه و مجاری ادرار هیچ سنگی نیست دفع شده اگر بوده

خدا براتون حفظش کنه خداروشکر دیروز بردمش کلینیک سپیدار توی سعادت آباد یه خانم دکتر خیلی حرفه ای سونو ...

ای جاااانم خوشحال شدم 

خیلی مراقبش باش 

متفاوت باش !!! دنیا پره از آدمای معمولی !!! ,
اول بردمش بیمارستان خاورمیانه کاش پام میشکست هیچوقت اونجا نمی‌رفتم از اول ولی سپیدار که رفتم خیلی سر ...

شاید اصلا دلیلش سنگ نبوده باشه

همیشه پیش ی دامپزشک خوب برو ک بچه و وضعیت جسمیشو بشناسه

من هروقت زنگ بزنم دکتر با حوصله جواب میده چون چند ساله دکتر فندقه خیلیم کارش خوبه

متفاوت باش !!! دنیا پره از آدمای معمولی !!! ,
شاید اصلا دلیلش سنگ نبوده باشه همیشه پیش ی دامپزشک خوب برو ک بچه و وضعیت جسمیشو بشناسه من هروقت زن ...

آره از این به بعد همین کارو میکنم بچه از اینور به اونور کلی اذیت شد

خوب خدا رو شکر . میتونم بپرسم مارک غذای خشکش چی بود بهش میدادید

مممنونم.اول رفلکس ترکیه ای میدادم.الان چند وقته مونلو که برزیلی هست میدم از وقتی اینجوری شده رویال یورینری میدم بهش البته کنار این سینه مرغ و بروکلی و هویج آب پز هم بهش میدم