هعییی_زندگیی مدیر عضویت: 1402/04/29 تعداد پست: 11241 عنوان حالم خیلی بده 💔 | مشاهده متن کامل بحث + 632 بازدید | 35 پست چیکار کنم آروم شم💔هر چقد گریه میکنم فرقی نداره 🥲💔 کاش بجای دلم نفسم میگرفت:)🖤 1403/01/16 | 22:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هعییی_زندگیی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/29 تعداد پست: 11241 دلیل حال بدت چیه عزیزم خیلی چیزا💔یکیش خانواده م که بی دلیل باهام بدن یا الان بخاطر کتک زدنای نبابام دستم شکسته💔یکیش عشقم که کات کردیم و الان زن داره عقد کردن💔و یکی اینکه بخاطر بیماری هایی که دارم حالم بدتر میشه🥲💔 کاش بجای دلم نفسم میگرفت:)🖤
سمفونی_مردگان عضویت: 1399/09/30 تعداد پست: 5589 چند سالته ؟ چرا بابات کتکت میزنه بهونه نده دستش خدا بگم چیکارش نکنه جوجه پرستار
bit81 عضویت: 1402/04/02 تعداد پست: 2738 خیلی چیزا💔 یکیش خانواده م که بی دلیل باهام بدن یا الان بخاطر کتک زدنای نبابام دستم شکسته💔 یکیش ع ... شرایطتت سخته هیچکی نمیتونه حالتو درک کنه اما حالت دومو میتونم درک کنم مطمئن باش هرکی اذیتت کرده تقاص پس میده همونطور که واسع من تقاص پس دادچه مریضی هایی داری گلم نمیتونی بری دکتر توهمی احمقانه به نام اعتماد...!
هعییی_زندگیی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/29 تعداد پست: 11241 بابات چرا زده چون حالم بد بود و اونا میخاستن برن خونه عموم منم گفتم نمیام که بعدش رفتم ولی شب که برگشتیم کتکم زد💔 کاش بجای دلم نفسم میگرفت:)🖤
هعییی_زندگیی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/29 تعداد پست: 11241 چند سالته ؟ چرا بابات کتکت میزنه بهونه نده دستش خدا بگم چیکارش نکنه ۱۸ سالمه💔بخدا گاهی وقتا بی دلیل کتکم میزنه🥲💔 کاش بجای دلم نفسم میگرفت:)🖤
گلناززززممم عضویت: 1402/12/13 تعداد پست: 96 نوشتن برام سخته الانم به زور تایپ میکنم💔 دستم شکسته بخاطر کتک زدنای بابام🥲 وا خو چرا اخه مگهدسش بیافته که روت دست بلند کرده
هعییی_زندگیی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/29 تعداد پست: 11241 شرایطتت سخته هیچکی نمیتونه حالتو درک کنه اما حالت دومو میتونم درک کنم مطمئن باش هرکی اذیتت کر ... 🥲💔فعلا که همه حالشون خوبه و فقط من دارم بدتر میشم🥲💔سرطان خون،مشکل قلب،مشکل معده بخاطر اینکه چند بار با قرص خودکشی کردم و الان هر چی میخورم ببخشید بالا میارم🥲💔 کاش بجای دلم نفسم میگرفت:)🖤
سمفونی_مردگان عضویت: 1399/09/30 تعداد پست: 5589 ۱۸ سالمه💔 بخدا گاهی وقتا بی دلیل کتکم میزنه🥲💔 مامانی مادربزرگی پدربزرگی نداری باهاش حرف بزنن خدا لعنتش کنه جوجه پرستار
لبوشک_قآنوم عضویت: 1401/08/24 تعداد پست: 8809 نوشتن برام سخته الانم به زور تایپ میکنم💔 دستم شکسته بخاطر کتک زدنای بابام🥲 بگم دستش بشکنه؟ هعی لایک نکنننننننننننننننننننننننننننننننننننننن🤍🌱■الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم🧚♀️لطفا درخواست دوستی ندید 💙
هعییی_زندگیی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/29 تعداد پست: 11241 وا خو چرا اخه مگه دسش بیافته که روت دست بلند کرده دلیلش این بود که حالم بد بود و اونا میخاستن برن خونه عموم و من گفتم نمیام اما بعدش رفتم ولی خب شب که برگشتیم کتکم زد🥲💔ای کاش حداقل مامانم خوب بود باهام ولی اونم آرزوی مرگمو داره🥲💔 کاش بجای دلم نفسم میگرفت:)🖤
هعییی_زندگیی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/29 تعداد پست: 11241 مامانی مادربزرگی پدربزرگی نداری باهاش حرف بزنن خدا لعنتش کنه همه از من بدشون میاد 🥲💔بخدا وقتی کتکم زدو دستم درد میکرد بابام نمیبردم بیمارستان به بابابزرگم عموم به بیشترشون زنگ زدم همه گفتم نمیایم🥲💔مامانبزرگام فوت کردن ولی یکیشون باهام خوب بود که وقتی ۱۵ سالم بود مرد🥲😭💔 کاش بجای دلم نفسم میگرفت:)🖤
هعییی_زندگیی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/29 تعداد پست: 11241 بگم دستش بشکنه؟ هعی 🥲😭💔 کاش بجای دلم نفسم میگرفت:)🖤
هعییی_زندگیی مدیر استارتر عضویت: 1402/04/29 تعداد پست: 11241 مادری برادری ویاخواهری نداری تو مامانم که بدتر از همه آرزوی مرگمو داره🥲💔خاهرمم مث بقیه س💔 کاش بجای دلم نفسم میگرفت:)🖤