teacher_asma مدیر استارتر عضویت: 1401/02/09 تعداد پست: 5570 عنوان دوستانی که راجب دوره ttc زبان چیزی میدونن لطفا بیان 56 بازدید | 5 پست من زمان دبیرستان و راهنمایی کلاس زبان میرفتم ولی خب ادامه ندادمالان به فکرم زده زبانمو ادامه بدم و دوره ttc رو شرکت کنمبرای اینکه شرکت کنم آیا سطح زبان خودم باید خیلی بالا باشه؟! أُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ خدای قشنگم از اولش سپردم به تو ❤ 1403/01/16 | 21:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پیتزانخوردم عضویت: 1402/12/22 تعداد پست: 4104 آره در حد اینکه بتونی گرامرا رو به انگلیسی توضیح بدی من الان سطحم متوسطه یکم دیگه کار کنم پیشرفته میشن میرم مدرکشو بگیرم شاید این بغض آخرم باشد 🥲 من همونم که یه روز میخواستم دریا بشم....
teacher_asma مدیر استارتر عضویت: 1401/02/09 تعداد پست: 5570 آره در حد اینکه بتونی گرامرا رو به انگلیسی توضیح بدی من الان سطحم متوسطه یکم دیگه کار کنم پیش ... اخه من بخوام از الان ادامه بدم که طول میکشه تا سطحم بیاد بالا أُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ خدای قشنگم از اولش سپردم به تو ❤
پیتزانخوردم عضویت: 1402/12/22 تعداد پست: 4104 اخه من بخوام از الان ادامه بدم که طول میکشه تا سطحم بیاد بالا دیگه چاره چیه اگه مجبوری بخون شاید این بغض آخرم باشد 🥲 من همونم که یه روز میخواستم دریا بشم....
مادام_سیسیلیا عضویت: 1402/11/20 تعداد پست: 1127 اکثر آموزشگاه ها برگزار میکنن.و بله باید حداقل سطح ادونس باشید و یک سری دوره های مکمل مثل fce و اینا هم بگذرونید تا توانایی بیشتری داشته باشید خودتون کار خوبه خدا درست کنه💫
teacher_asma مدیر استارتر عضویت: 1401/02/09 تعداد پست: 5570 اکثر آموزشگاه ها برگزار میکنن.و بله باید حداقل سطح ادونس باشید و یک سری دوره های مکمل مثل fce و ... اهان ممنونم أُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ خدای قشنگم از اولش سپردم به تو ❤