2777
2789
چه شام های سنگینی ،اکثرا هم قرمه سبزی! ما معمولا شبها غذای سبک‌تر میخوریم، برنج هم نه، حالا چند ساع ...

ماهم شام اصلا برنج نمی‌خوریم ،برنج فقط ناهار،شام غذای نونی وفست فود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی خیر ببینی سختت نیست با پدر شوهرت زندگی میکنی؟ آدم خوبیه؟ 

پنپرزی هست پنپرزش میکنم خیلی حرف بهم میده فوشم میده جلو جاری اینها من تو صورتش میخندم تو دلم گریه میکنم میگم خدایا میدونی فقدر بخاطر  تو  تحمل میکنم

پنپرزی هست پنپرزش میکنم خیلی حرف بهم میده فوشم میده جلو جاری اینها من تو صورتش میخندم تو دلم گریه می ...

الهی قربون دل مهربونت برم، خدا خودش برات جبران کنه، ان شاءالله همیشه تو زندگیت لبت خندون باشه هیچ وقت چشمات اشکی نباشه

الهی قربون دل مهربونت برم، خدا خودش برات جبران کنه، ان شاءالله همیشه تو زندگیت لبت خندون باشه هیچ وق ...

چقدر تو مهربانی عزیزم اینقدر مخسره ام کردنه که پنپرز میکنم پدر شوهرم رو یکی از اقوام دیگه نمیاد خونمون میگه تو کثیفی چون پنپرز میکنی میگه وظیفه تو نیست خدا خودش میدونه چقدر دلم شکست با حرفش بعد میگم خدایا خودت میبینی من دارم بادر راه رضای تو این کارها رو میکنم به خدا هر وقت پدر شوهرم رو حمام میدم فوشم میده میگه لباسهامو تو دزدیدی ببری خونه بابات توهم  انگاری میزنش جلو همه بهم میگه من توروش میخندم  خیلی سخته ادم پیر رو نگهداری کردن اما خودمون هم پیر میشیم