2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=334306339]خیر[/QUOTE. چرا؟

کل عمر مشغول بچه بزرگ کردن و درس و مشق و دغدغه ی بچه هایی.کی خودت زندگی کنی. من دو تا دارم رسما از زندگی افتادم 

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  
اگه شرایط مالی خوب باشه خیلیم عالیه اکثرا اروپایی ها چار پنج تا بچه دارن

اگر اکثر اروپایی ها چهار پنج تا بچه دارن پس چرا همه کشورهای اروپایی با رشد منفی جمعیت مواجه هستن . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

کل عمر مشغول بچه بزرگ کردن و درس و مشق و دغدغه ی بچه هایی.کی خودت زندگی کنی. من دو تا دارم رسما از ز ...

کاش سرگرم باشیم تو این دنیا 

چون بیکار بودن بدترین عذابه 

هر‌کی رو دیدم که ۳تا داره خیلی شادتر از اونی هس که تم فرزند داره 

خدایا شکرت بابت همه چی .💚

4 تا بچه براي اون زماني بود كه وسايل سرگرمي نبود . بچه ها همبازي ميخواستن . الآن 2 تا بيشتر جنايته . تا وقتي بچه ن همبازي هستن ولي بزرگ كه ميشن رقيب همديگه ميشن . همديگه رو به چشم ميراث خور ميبينن . ميگن كاش تك فرزند بودم تمام اين ثروت به خودم ميرسيد . همين الآن هم بچه ها سر ارث و ميراث بحث ميكنن . 

ده تا خوبه .. مثل قدیما🤣

شما معاون كلانتري يا معاونت ستاد افزايش جمعيت ؟ 10 تا ؟ مگه پادگانه ؟ ميگم حالا كه گفتي 10 تا و زحمت كشيدي تكنولوي شو وارد كرديد ديگه توليد رو به 20 تا برسونيد كه انتقال فناوري صرفه اقتصادي داشته باشه . 

کاش سرگرم باشیم تو این دنیا  چون بیکار بودن بدترین عذابه  هر‌کی رو دیدم که ۳تا داره خیلی ...

من که ضعف اعصاب گرفتم. هر دقیقه خرابکاری و مریضی و دغدغه ی درس و مشق و.... واقعا کم آوردم. بیشتر وسایلام خراب کردن، مرتب خونه رو بهم میریزن چقدر جون دارم جم کنم باز بریزن... ، با هر زایمان کلی بدن افت میکنه و استقامت بدن کم میشه‌. من که خیلی سخت بهم گذشته تاالان. 

یعنی چی که ما انسان را در رنج آفریدیم و زندگی او مملو از رنج‌هاست؟می‌خوام صد سال سیاه نمی‌آفریدی  

کره زمین با مشکل از دیاد جمعیت مواجه هست . این کره جوابگوی تامین غذای جمعیت کنونی نیست و داره روز به روز به تعداد گرسنگان جهان افزوده میشه . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .