2777
2789
عنوان

خیال پردازی

| مشاهده متن کامل بحث + 250 بازدید | 35 پست
من که حسابی درگیرم بدبختی بیماری قشنگی هست که آدم نمی‌خواد ترکش کنه 

دقیقا

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود   این کاربری دست سه تا دوسته      یکی کنکوری اون یکی دانشجو یکی هم  فارغ از هر درسی که در حال تلاش برای ایندشه     به دلیل احترام به خودم جواب بی شعور هارو نمیدم 

خیالپردازی نا بهنجار من دارم ترک نشده کاملا ول خ کنترل میکنم ورزش و دانشگاه و سرگرمی

چه خوب وقتی سراغت میاد چیکار میکنی؟

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود   این کاربری دست سه تا دوسته      یکی کنکوری اون یکی دانشجو یکی هم  فارغ از هر درسی که در حال تلاش برای ایندشه     به دلیل احترام به خودم جواب بی شعور هارو نمیدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من در نهایت رفتم دکتر و داروی آسنترا برام نوشت ، برای وسواس فکری هست بعدش خوب شدم

من دکتر نمیتونم برم 

چه خوب وقتی سراغت میاد چیکار میکنی؟

متوجه نمیشم ک سراغم میاد

ول تا ب خودم میام میبینم دارم خیال پردازی میکنم جلوشو میگیرم 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

منم همینم مخصوصا وقتی ناراحتم یاد دعوا کردن و اینا میفتم تو ذهنم مدام تصور میکنم چی بهش میگفتم ....ی ...

🤦‍♀️ 

من دکتر نمیتونم برم 

دکتر عمومی هم بری برات می نویسه 

داروخونه هم بری بهت این قرص می ده

کنار میای، کنار میایی، کنار میایی، بعد یه روز می بینی دیگه نمی تونی کنار بیایی، از همون کنار می زاری می ری!
دقیقا

ببین من تجربه خودم دارم سرت رو تا میتونی گرم کن یا اگر کاری داری خودت مجبور کن انجام بدی به عنوان جایزه یه تایمی رو واسه خودت باش واسه اهمال کاری ها هم از قانون ۵ دقیق استفاده من مثلا بگو فقط ۵ دقیقا اتاقم رو مرتب میکنم بعد برو سراغش نگاه میکنی مثلا نیم ساعت هست اتاقت تمیز شده خودت نفهمیدی یا فقط ۵ دقیقه درس میخونم وقتی میری سراغش دیگه رفتی

اره واقعا عادت بدی من تو جمع هم گاهی ک حوصله حرفای بقیه رو ندارم 

اره من اگه عصبانی بشم یا ناراحت یا یه فیلم ببینم زود خیال پردازی میکنم تو شخصیت هم خودمو جای اون فرده میزارم 

متوجه نمیشم ک سراغم میاد ول تا ب خودم میام میبینم دارم خیال پردازی میکنم جلوشو میگیرم 

اها

من دکتر نمیتونم برم 

هروقت ذهنت مشغول چیزی شد که دوست نداری بگو 

اُفَوِضُ اَمری اِلیَ الله اِنَ الله بَصیرٌ بِالعِباد

💜💜سر کلاس استاد گفت: پشت یک مرد موفق یک زن بوده..یکی پرسید:پشت یک زن درمانده و بی پناه چه کسی بوده؟ ــــ استاد به بهانه ای کلاس را ترک کرد! اما همه جوابش را می دانستیم:  ««یک نامرد»» 🙃

روح خودتو انکار نکن و از خیال‌پردازی میتونی اثر هنری خلق کنی ..نقاشی داستان نویسی و ....یمدت توو اجتماع باش تا با واقعیت زندگی روبرو شی و حقیقت رو قبول کنی اما درون خودت رو تغییر نده

حامی طبیعت و حیوانات و قلب‌های بزرگ 🐱🦊🐰🐼🦄🐶🐥🕊️🦜☘️🌲🍀.تجربه گر مرگ موقت(دنیا آنچه میبینی نیست و مرگ پایان نیست ،آغازی است برای رهایی روحت.خداوند هیچگاه نه تو را فراموش کرده و نه رها کرده به او اعتماد کن  ) تو بدنیا آمده ای تا قصه ای را که شروع کرده ای تمام کنی هرچند تلخ هرچند سخت پس قوی باش 💖               
ببین من تجربه خودم دارم سرت رو تا میتونی گرم کن یا اگر کاری داری خودت مجبور کن انجام بدی به عنوان جا ...

کاش بتونم ترکش کنم میدونی من اصلا یه چیزو تو رویام تصور میکنم که غیر ممکنهههه چون براساس وقایع یا شخصیت فیلم هاست که ساختم توش خودمو یه ادم  موفق و قهرمان میدونم که همه بهش احترام میزارن و...