2789
سمی ترین تفکر الان من حقوقم ده تومن هست باید یک سال آزگار کار کنم بتونم و هیچی نخورم تا بتونم یک وس ...

سه چهار سال کار مدام برای خرید یه ماشین ۱۰ سال کارکرده... ۱۰ سال کار مدام برای رهن و اجاره خونه... 

قیمت جهانی بالا رفته همینطور قیمت دلار به خاطر معادلات سیاسیه

حاجی قیمت انس جهانی دو روزه منفی

بخاطر اینکه چابهار حمله تروریستی شده و اسرائیل هم سفارتمون رو زده

علنا در شروع جنگیم

دیگه دلایل به این واضحی!

مسئول هم نداریم خداروشکر

مسولامون فقط شکم و دندون واس خوردن  دارن نه عقل واس مدیریت!

بلاک نشم صلوات

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سمی ترین تفکر الان من حقوقم ده تومن هست باید یک سال آزگار کار کنم بتونم و هیچی نخورم تا بتونم یک وس ...

غیر این فکر کنی جز آزار خودت چیکار میتونی بکنی واقعا؟ امیدوارم هرچه زودتر یه کار خوب با حقوق بالا پیدا کنی شرایطت بهتر بشه عزیزم

با جنگ میشه کنار بیام با مرگ میشه کنار بیام با دوری از کربلا نه 😭😭😭

حاجی قیمت انس جهانی دو روزه منفی بخاطر اینکه چابهار حمله تروریستی شده و اسرائیل هم سفارتمون رو زده ...

جنگ که نمیشه اسرائیل چیه که باز بخواد کاری کنه...

ولی من که حس میکنم این حرفا و این قیمتا همش برنامه ریزی شده ست... دوباره دست یکی تو جیبمونه

جنگ که نمیشه اسرائیل چیه که باز بخواد کاری کنه... ولی من که حس میکنم این حرفا و این قیمتا همش برنام ...

تنها اسرائیل نیس که پشتش امریکا انگلیس فرانسه المان هس!

البته که اینا ریسک نمیکنن سرابازاشون کشته شن یا هزینه کنن کمی ام صبر کنن مردم ایران از گشنگی همو میخورن

حتما همینطوره

یه حرف حسابی تو یه کتاب خوب خوندم نوشته بود تورم اینجور جا افتاده که بخاطر مشکلات خارجی که دشمنا ایجاد کردن درست شده و دولت داره نهایت تلاشش رو میکنه تا مهارش کنه!در واقع دولت بخاطر بی کفایتی خودش و عدم حل مشکلاتش دست تو جیب مردم میکنه و با افزایش قیمت ها میخاد کسری های بودجه و دزدی ها و بی کفایتی هاش رو از جیب مردم جبران کنه!

غیر این فکر کنی جز آزار خودت چیکار میتونی بکنی واقعا؟ امیدوارم هرچه زودتر یه کار خوب با حقوق بالا پی ...

کمتر از یک ماه قبل ۵۰ گرم طلا رو دادم حدودا به ۳ تومن حواله خودرو خیرسرم گرفتم

که امسال بتونم دوباره همونقدر پول پس انداز کنم که باهاش خودرو رو تحویل بگیرم... خب دیگه اون خودرو بعد یکسال تحویل میخواد چه ارزشی داشته باشه وقتی اینجوری قیمتا نجومیه!

مگه میشه آدم بی تفاوت رد بشه

تنها اسرائیل نیس که پشتش امریکا انگلیس فرانسه المان هس! البته که اینا ریسک نمیکنن سرابازاشون کشته ش ...

خب اونا هم حاضر نیستن هزینه کنن برای اینکارا پس جنگ به اون شکل راه نمیفته

یه وقتا فکرمیکنم یه سری آدمای بی کفایت اومدن روی کار که حالا هرکارم بکنن نمیتونن گندکاری های اونو جمع کنن

از مردم هم هرکسی فقط به فکرخودشه وگرنه دیگه از بمباران هیروشیما که وضعیتمون بدتر نیست

واقعا چند روز پیش من تو گول دیدم گرمی 3200 الان دیدم 3600 و خورده چخبرههههه روزی دویست تومن اخه

من... کو؟  مرا خبرنیست،، اگر مرا دیدی سلام برسان💔 سخته مامانتو و بچتو تو فاصله چهل روز از دست بدی... اگه تونستی واسه مامانم یه فاتحه بخون🙏🙏
خب اونا هم حاضر نیستن هزینه کنن برای اینکارا پس جنگ به اون شکل راه نمیفته یه وقتا فکرمیکنم یه سری آ ...

امیرکبیر یه حرف قشنگی گفته بود که اگه من دزدی کنم دزدی زیر دستمم نمیگیرم اونم بمن نگا میکنه و همینطور ادامه دار میشه!

مردمم دیدن اوناییکه بالا سر نشستن از دم دزد 

مردمم دزد شدن از بقال محله وتاکسی و ارایشگاه و نمایشگاه همه تا میتونن میکنن ازت!

دیگه معنویات گم شده حق الناس مفهومی نداره

واقعا چند روز پیش من تو گول دیدم گرمی 3200 الان دیدم 3600 و خورده چخبرههههه روزی دویست تومن اخه

داره به ۳۷۰۰ میرسه توی یکساعت از ۳۶۰۰ که من دیدم داره به ۳۷۰۰ میرسه