2777
2789
عنوان

بی بی چک سه روز مونده به موعد+📸

| مشاهده متن کامل بحث + 1925 بازدید | 102 پست
ای جانم خدا حفظت کنه چقدر خوب حست قویه البته من میگم انرژی که میفرستی رو کائنات میگیره 

فدات جانم من منتظرخبرای خوبتم ها ولی توصیم اینه ی مدت کمتر تو فضا مجازی باشی به خودت و روحت برس آرامشتو بیشتر کن میبینی ک ب امید خدا ی نی‌نی توپول تودلته🥰😍

الهی سپاس گذارم که ما مورد لطف و رحمت تو هستیم🙏🏻الهی به هرکسی آرزو داره مادر بشه بچه ی سالم وصالح بده لطفا خودمم این ماه مادر بشم الهی آمین...۲۷آذر بی بی چک مثبت شد😍 قبلش بخدا میگفتم من کادوی تولد ازت میخوام که قربونش بشم کادومو داد درست سه روز قبل تولدم خدایا شکرت اگه تموم عمرم شکرگذارت باشم بازم کمه🙏🏻☺️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فدات جانم من منتظرخبرای خوبتم ها ولی توصیم اینه ی مدت کمتر تو فضا مجازی باشی به خودت و روحت برس آرام ...

عزیرزمینی ممنونم ازت.. این سه روز هم بگذره ببینیم خدا چی صلاح میدونه لطفش رو شامل حال همه منتظرا کنه ان شالله..منم کنارشون🫂♥️

چشم ممنونم از لطفت🌸🌸

اگر بیبی چکت ویتاساینه شک نکن که مثبته،برای منم پنج روز قبل موعد همینطوری بود.مبارکه💐

اره ویتاساین بود هر دوتاش. واقعا شماهم هاله در این حد بود؟؟🥺همش میگم شاید باز کاذب باشه 

اگر بیبی چکت ویتاساینه شک نکن که مثبته،برای منم پنج روز قبل موعد همینطوری بود.مبارکه💐

برای شما هم مبارکه خوش قدم و خوش نام باشه و بسلامتی دنیا بیاد و خوشبختیش رو ببینی♥️🫂

اره ویتاساین بود هر دوتاش. واقعا شماهم هاله در این حد بود؟؟🥺همش میگم شاید باز کاذب باشه 

آره عزیزم برای منم ویتاساین بود.پنج روز قبل اینجوری بود فکر کردم توهمه انداختم دور.اما عکس چهار روز قبل موعدم رو دارم

خدایا ازت ممنونم که روز مادر،بهترین هدیه رو بهم دادی🥰
برای شما هم مبارکه خوش قدم و خوش نام باشه و بسلامتی دنیا بیاد و خوشبختیش رو ببینی♥️🫂

قربونت برم گلم انشاالله خدا برای تو و فندوق توی دلت هم بهترینها رو بخواد😍😍🙏🙏

خدایا ازت ممنونم که روز مادر،بهترین هدیه رو بهم دادی🥰
برو بی بی بزن بیااینجا خبر بده بهمون الان برات ۵ تاصلوات میفرستم

فرداصبح میزنم ان شا الله 

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

الهی که دوتا دوتا مجبور شی شیرینی بدی🤪😅❤🫂

وای خدا بخواد ان شا الله  

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

وایییی تو چقد منیییی

واقعا؟  

مدیکور خوب نیست؟ اطراف ما از این عجیب غریبا ندارن فقط مدیکور هست