2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

طبع غذایی هم ممکنه 

ممکنه

نمیدونم شایدم از کم ابی باشه.

گرچه قبلا خورد و خوراکمم مث الانم ک روزه ام بود ولی  آب میخوردم.

روزه داری اذیتم کرد الان این داغی ب پاهامم زده:/

کاربر قدیمی 👐 🙆هرچقدرم بد بشم من هنوز  دارم درس جلوی تو پاس میکنم🖎 هر آشنایی غریب است :) 
ممکنه نمیدونم شایدم از کم ابی باشه. گرچه قبلا خورد و خوراکمم مث الانم ک روزه ام بود ولی  آب م ...

اگه روزه میگیری که ازهمون بی ابی هستش منم چون بدنم داق میشه نمیتونم روزه بگیرم دوم اینکه درطول روزاب خیلی میخورم 

اگه روزه میگیری که ازهمون بی ابی هستش منم چون بدنم داق میشه نمیتونم روزه بگیرم دوم اینکه درطول روزاب ...

من کم میخورم اول صب یه لیوان  عصر شاید یکی و شب یکی. ولی چون عصر و صبحم حذف شده اینجور شدم شاید.

پارسال هم خیلی اذیت شدم سرگیجه اینا..

کاربر قدیمی 👐 🙆هرچقدرم بد بشم من هنوز  دارم درس جلوی تو پاس میکنم🖎 هر آشنایی غریب است :) 
شاید از اینه

چون برا مامانم هم اینجوری کف پاهاش زمستان و تابستون داغه خیلی اذیت میشه .دکتر قلب بهشون گفتن از اعصابتونه و از استرس ک دارو دادن الان خدا رو شکر یه کم بهتر شدن اما اگه ب شدت ناراحت بشن یا استرسی دوباره کف پاهاش داغ میشه

🌻اگه چشای خوشگلت ب امضام افتاد میشه  لطفا برای سلامتی و ظهور هر چ سریعتر آقا صاحب الزمان و سلامتی عزیزام و خوشبختیم و آرامش همیشگی تو زندگیم یه حمد و  صلوات بفرستی؟؟..خدا الهی بحق اباعبدالحسین هر نیت و حاجتی داری بهت بده ..اگه خوندی بگو  تا زیارت عاشورا می خونم ب یادت باشم🌱در این دنیا اگررر غم هست🦋صبوری کن خدااا هم هست🦋
2790
2778
2791
2779
2792