abbbbbbba مدیر عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 1986 عنوان آی وی اف | مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 19 پست کسی تازگیا آی وی اف کرده؟ چرا هیچکی نمیاد راهنمایی میخام. حالم بده اعصابم بهم ریخته. یه ازمایش فقط هزینش دو تومنه. ازمایش هورمون و ذخیره تخمدان. بیمارستان انجام میده ازمایشو هزینش کمتر بشه؟ توروخدا راجب هزینه هاش هرچی میدونین بگین 1403/01/16 | 01:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
abbbbbbba مدیر استارتر عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 1986 یه گروه تجربه ivf خواستی درخواست بده لینک بدم🌷 اره لینکشو بهم بده مرسی
استقلال1373 عضویت: 1398/05/15 تعداد پست: 5249 اره لینکشو بهم بده مرسی عزیزم درخواست دوستی بده لینک بدم https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم
fhk عضویت: 1399/05/10 تعداد پست: 4023 بیمه تامین اجتماعی مال شوهرم. گفت بدون بیمه فقط ۲۰۰ فرقش. انقد اعصابم خرابه.فشار روحی کم رومونه. هزی ... آرا تامین اجتماعی اصلا تفاوتی نداشت من دادم آزمایشم ۱،۵ شد چرا بهتون گفتن ای وی اف به در نگاه میکنم دریچه آه میکشد😐
abbbbbbba مدیر استارتر عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 1986 آرا تامین اجتماعی اصلا تفاوتی نداشت من دادم آزمایشم ۱،۵ شد چرا بهتون گفتن ای وی اف اسپرم شوهرم ضعیفه. یه سال پیش واریکوسل دوطرفه شدید عمل کرد. کلی هم فولیک اسید و ویتامین ای .کو کیوتن اسپریژن و ال کارنتین دادم بهش ولی باردار نشدم. خودم تصمیم گرفتم وقتو دیگه تلف نکنم مستقیم برم آی وی اف
fhk عضویت: 1399/05/10 تعداد پست: 4023 اسپرم شوهرم ضعیفه. یه سال پیش واریکوسل دوطرفه شدید عمل کرد. کلی هم فولیک اسید و ویتامین ای .کو کیوتن ... انشالله خدا به هرکسی که آرزوی بچه داره بچه بده به در نگاه میکنم دریچه آه میکشد😐