2777
2789
عنوان

وکس خوبه؟ 🦋🌱

2185 بازدید | 33 پست

من برای شیو صورتم آرایشگاه وکس انداختم اما بهداشتی نبود جوش میزدم 

الان میخوام از سایت وکس درین،وکس بخرم دستگاه ندارم ولی پرسیدم میشه استفاده کرد....

خوبه؟راضی بودین؟

برای جوش نزدن چه کار کنیم؟؟

بچه ها به گفته شما قرار برای شیو بدن نوره بخرم من موهای پام ضخیم کلفته

جواب میده؟؟

و موهام از ریشه درمیاره؟؟؟

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

وقتی وکس میکنی طبیعیه که جوش بزنی، یه پمادی هست اسمشو بپرس از آرایشگاه بهت میگه، اونو بعدش بزن به صورتت که تا حد زیادی جلو جوش زدنو میگیره

بعدم در کل باید سریع پوست رو آبرسانی کنی که کمتر جوش بزنی

لطفا برای آمرزش روح مادرم دعا کنید و یه حمد🥲
من با اپیلیدی زدم ینی انقددد کم و نازک شد باورم نمیشد  وکس هم مث همینه دیگه فک کنم چون از ریشه ...

مادر من وقتی جوون بودن از همین دستگاه برای بدن صورت استفاده کردن اولا براشون خوب بود 

ولی زیرچانه مو زائد درآوردن 

به همین خاطر اصلا اجازه استفاده دستگاه ندارم

الان شما از چی استفاده میکنین که راضی هستین؟؟؟ من همه راه رفتم بی فایده اس

الان اپیلیدی 

قبلا با ژیلت و نوره ولی انگار کود میدادم بهشون😐بیشتر میشد و زودتر نوک میزد ولی الان نه سه چهار هفته ای یبار با اینکه موهام ضخیمه

اصــالت،قابلِ تَقلیـــد نیست!💌🤌
مادر من وقتی جوون بودن از همین دستگاه برای بدن صورت استفاده کردن اولا براشون خوب بود  ولی زیرچ ...

نمیدونمم ولی فک نکنم تاثیر داشته باشه مث بند و وکسه دیگه

اصــالت،قابلِ تَقلیـــد نیست!💌🤌
الان اپیلیدی  قبلا با ژیلت و نوره ولی انگار کود میدادم بهشون😐بیشتر میشد و زودتر نوک میزد ولی ...

بعضی وقت ها از دست پشمام کلافه میشم همه راه رفتم روز بعد دراومدن کلافه شدم واقعا

چرا نمیری لیزر؟؟؟

قبلا گفتم شهرستان زندگی میکنیم اصلا بدرد نمیخورن  دستگاه ها غیر بهداشتی هستن فاصله شهریمون با استان خیلی زیاده اگه خدا بخواد بریم یه شهر دیگه

حتما لیزر میکنم