2777
2789

خیلی سال پیش 

یک ویدیو دیدم دو ظرف آب ، یکی کلمات مثبت خواندن یکی حرفهای بد و نامیدی و ناسزا مولکولهای آب  زیر میکروسکوپ باهم متفاوت بود

بعد از ظرف ها به دوتاگلدون آب دادند ، گل با آبی که مثبت بود رشد بهتری شداشت سرحال بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدی می‌فرمایین؟ 😅 ینی واقعا انجامش دادی و اون پرتقاله متوجه شد ؟ 

من شدم ی آدم آهنی ! منزوی 💔مظلوم 💔 تو لاک 💔 آرامش تنهایی وصله به همین منفوریا! ولی دلم کف ش صاف تره از کف کله منصوریان ! سفید عین کف بهشت ! میشه از تنهایی ای ما هزار صفحه نوشت! میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقد ه بد بشم ک شعرا م ب.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن...برای خراب کردن هیولای خودساخته چوب ها آتش لازم است و سیل ها اشک.گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه ! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ع جامعه حتی پرت ع هدف!!

عزیزان این ساختگی نیست این تجربه های همین کاربرای نی نی سایته

ذهن ما هیچوقت فرق دروغ و واقعیت و نمی‌فهمه 

بجای اینکه بگین خدایا من بدبختم من فقیرم بهم پول بده بگین خدایا من و ثروتمند کن 

نگو من بدشانسم 

صب تا شب از کلمه های خوب استفاده کنین بگین من خوش شانسم من آرامش دارم من ثروتمندم 

امتحانش ضرر نداااره

❤️

مگه میشه؟ مگه سرزمین عجایبه😂

گفتم میتونی امتحان کنی... 

@_پناهک_                                                               آب و نون چیه!؟ قد هوا لنگتم:)       
جدی می‌فرمایین؟ 😅 ینی واقعا انجامش دادی و اون پرتقاله متوجه شد ؟ 

عزیزم من با کسی مشکلی ندارم اینم نزاشتم واسه مسخره بازی

اینا واقعیت‌های زندگیمونه اینم من امتحان نکردم بزن سرچ نی نی سایت از رو اونا ورداشتم

❤️

خب اینکه میگم تقریبا همون حرف ایلان ماسکه ولی هرجاش مثه اوننبود یکم با تفکر خودم و بابام ترکیب شده

اگه ماتریکس دیده باشی شاید درکش آسون تر باشه

تاحالا شده یچیز جدید ببینی بعد قبلا بهش فک کرده باشی یا تصورش کرده باشی و اتفاق افتاده باشه؟

میگه که شاید هیچ چیزی به اسم فیزیک وجود نداره و هیچی وجود خارجی و فیزیکی نداره و هرچیزی که ما اطرافمون می‌بینیم و حس میکنیم یه جور آگاهیه

خیلی سال پیش  یک ویدیو دیدم دو ظرف آب ، یکی کلمات مثبت خواندن یکی حرفهای بد و نامیدی و ناسزا م ...

کلمات واقعا مهمن 

تو ب ی اهنگ شاد گوش کن حالت کوک میشه پشت سرش ی غمگین گوش کن از این رو ب اون رو میشی

❤️

باشه تاپیک سیو میکنم نتیجه نداد میام سروقتتون😁 سیب هارو کحا بزارمm

🥸😂نمیدونم ظرفدر بته

@_پناهک_                                                               آب و نون چیه!؟ قد هوا لنگتم:)       
باشه تاپیک سیو میکنم نتیجه نداد میام سروقتتون😁 سیب هارو کحا بزارمm

امتحان کن ب منم بگو 

هیچی بزار توی شیشه های جدا درشونو سفت ببیند رو یکی حرفای خوب بنویس و رو یکی حرفای بد و هرروز بهشون بگو اینارو کنار هم نباشن

❤️

خب اینکه میگم تقریبا همون حرف ایلان ماسکه ولی هرجاش مثه اوننبود یکم با تفکر خودم و بابام ترکیب شده ...

و میگه اگه توجه کنی مثلا قدیم نمیشد پرواز کرد ولی یکی یا یه عده تصورش کردن و عملی شد

خلاصه میگه شاید کل دنیا از یسری آگاهی ساخته شده که هر آگاهی میتونه آگاهی جدید تولید کنه و برا اینم هیچوقت تموم نمیه

خیلیا به یه چیزی باور داشتن و عملیش کردن...خیلی تخیلا واقعی شدن

میگه شاید هرچی به یه ذهنیت و آگاهی باور بیشتری داشته باشی بیشتر احتمال داره عملی شه

و در نهایت دنیا چیزی نیست جز آگاهی و باور