2777
2789
عنوان

بدترین سوتیاتون بگید یکم بخندیم دورهم🦦😂

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 51 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خداروشکر زیاد به روم نیاوردن همین سوتی هم که الان پیش اومده و خیلی ناراحتم با  دوستام راجع به ...

شاید همین باعث خیر شد کراشت اومد سمتت

واکنشی نشون نداده؟

آزادی یعنی اینکه حق داشته باشی دروغ نگویی...!                                           بهشت آنجاست که آزاری نباشد کسی را با کسی کاری نباشد🌸🌱    
توی مهمونی داشتیم خوراک میل میکردیم  یهو خواستم بگم سس بده گفتم ک.ص بده  من دیگه اون آدم ...

🤣😭لعنتیی وای ی جوریم میشه نمیشه جمعش کرد

کاربری دست سه تا رفیق جون جونی😁

یبار کوچتربودم مثلا ۲۰ سالم واینا بود خونه عموم اینا بلند گفتم کفک.یر به جای کفگیر سرسفره بودیم همه.

سوتی زیاد میدم تقریبا جدیدترینش دیروز بود که رفتم سوپری گفتم یه نوشابه بده گفت زرد یا مشکی بدم، گفتم نارنجی بده.مرده گیر داده بود منم خنگ،روزه بودم ،روزه منو برده بود نفهمیدم این داره منوبا ۳۲ سال سن اوسکل میکنه. هی میگفت حالا نمیشه زرد باشه گفتم نه نارنجی باشه😂😂

با احمق ها بحث نمیکنم.حتی شما دوست عزیز.بعد از چند سال دوری مجبوری برگشتم به این سایت. یروز دوباره میرم
ازش پرسیدم میگه خندید یکم هم ذوق کرد یکشنبه هم جفتشون رو میبینم چکار کنم

ایشالا خیره پس😍😂

هیچی با اعتماد بنفس باش ضعف نشون نده

آزادی یعنی اینکه حق داشته باشی دروغ نگویی...!                                           بهشت آنجاست که آزاری نباشد کسی را با کسی کاری نباشد🌸🌱    
سرکار میرفتم باید سر یه ساعت خاصی کرکره ی مغازه رو میدادم پایین بعد بین یه عالمه پسر صاحبکارم گفت خا ...

😂😂😂😂وای خیلی بدههه

کاربری دست سه تا رفیق جون جونی😁

رفته بودم مطب دکتر ، اتاق دکتر یه پله کوچیک داشت، میخواستم برم تو اتاق دکتر پله رو ندیدم با سر رفتم تو میز دکتر 

بیچاره دکتره هم خیلی جدی هست ، برای اولین بار خندش رو دیدم   

بمیرم انشالله خاک تو سرم که باهاش چت کردم

خدانکنه فدای سرت بابا