2821
2789
یه پیچ بخر که قبلا مربوط به اون چیزی ک میخوای بفروشی باشه  عکس از نمونه کارهات بگیر پست کن اگه ...

اره فکر خوبیه ولی بنظرت از پسش بر میام من تاحالا ازین کار ها نکردم 

اره فکر خوبیه ولی بنظرت از پسش بر میام من تاحالا ازین کار ها نکردم 

صبور باشی اره ولی عجله داسته باشی برای اینکه به درآمد برسی زودتر نه 

باید صبوری کن خیلی صبور باشی بعدا به درآمد خوبی میرسی 

چرا از پسش برنیای بعدا که کارت گرفت خودت هم نرسیدی ادمین میگیری 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اون یه چیزی باید بلد باشی من سر در نمیارم ازین چیزا

جواب میده  میتونید از چیزای رو  تین شروع کنید و خیلی چیزاش نیاز ب تخصص نداره مثل انواع ادویه ک مصرفی و نیاز ب توضیح خاصی هم نداره 

سلام گلم خوبی؟؟؟پسملی خوبه انشالله هنوز آنومالی نرفتی؟؟

سلام عزیزم چطوری

ای بد نیست سرماخوردم و تکون نی نی هم هنوز شروع نشده همش استرس دارم خوب نباشه یه وقتی 

۲۹ فروردین باید برم

سلام عزیزم چطوری ای بد نیست سرماخوردم و تکون نی نی هم هنوز شروع نشده همش استرس دارم خوب نباشه یه وق ...

سلام گلم نترس منم نی نیم اصلا تکون نخورده جفتم قدامی هست منم ۳اردیبهشت بهم نوبت دادن انشالله استرس چی رو داری دختر دلتو بسپار ب خدا

سلام گلم نترس منم نی نیم اصلا تکون نخورده جفتم قدامی هست منم ۳اردیبهشت بهم نوبت دادن انشالله استرس چ ...

نمی‌دونم این روزا حال خوبی ندارم حساس شدم کلا 

انشاالله که خیره 

خب پس زیاد باهم فرقی نداریم ۲.۳روزه 

تاریخ زایمانت کیه؟

برای من آن تی ۲۷ شهریور زده

نمی‌دونم این روزا حال خوبی ندارم حساس شدم کلا  انشاالله که خیره  خب پس زیاد باهم فرقی ند ...

آره عزیزم باهمیم این چیزایی ک میگی منم دارم دایم حس بد میاد تو ذهنم تغییرات هورمونامونه  تازه من ی مشکل بزرگ هم برامون پیش اومده بدتر اعصابمو بهم ریخته من تاریخ زایمانم ۳۰شهریور انشالله 

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 20 ساعت پیش
2791
2779
2792