2777
2789
عنوان

خیلی دلم میخواد با وقار و شیک باشم خیییییییییییییییلی

| مشاهده متن کامل بحث + 11907 بازدید | 41 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سارا خاونم شماییی؟ بالاخره پز دادنات تو تاپیک عروسی تموم شد؟؟؟؟
الانم از حرفات بوی نخوت و غرور میاد فکر کنم وبلاگ اون دختر عقده ایه که مایه خنده اس هم مال تو باشه... هههههههه
عزیزان من هیچ پستی پاک نکردم
نتم قطع بود خودم هم الان اومدم
ببخشید که دخالت میکنم
من هیچ شناخت دقیق و نزدیکی نه از نورا دارم نه از سارا.
منم جواب بحثم رو که میگیرم حذفش میکنم چون خیلی اینجا شنیدم که سرعت رو پایین میاره.

ولی خداییش هر بحثی میرم این سارا خانوم میاد و جشن نامزدی و عروسی و شامشون رو مطرح میکنه بعدش هم عکس جهیزیه رو میذاره که همه ببینن. انگار که چه خبره حالا؟ منم واقعا این مسئله برام جای گفتن داشت که گفتم.

عزیزم درخت هرچی پربارتر باشه سرش پایین تره.

خدایا به خاطر همه نعمتهایی که بهم دادی ازت ممنونم.
اگه حرفی میزنید خواها قبلش رو هم در جریان باشید- مگه من بیکارم که هر جا برم از وسایلم عکس بزارم- افتخار میکنم که تونستم به خیلیا راجع به عروسی و مسائل عروسیشون کمکهای خوبی کنم.
سارا جان بازم عذرخواهی میکنم.

کمکهای تو خیلی هم خوب بود ولی بوی تفاخر و بزرگی میداد.

من تو تاپیک عروسی هم با شماها بودم. منم همزمان با شما تقریبا ازدواج کردم. از تاپیک شما خیلی هم استفاده کردم ولی یه جاهایی واقعا برای خودم متاسف میشدم که چرا اینجام. چرا باید حرفهایی بشنوم که اصلا دوست ندارم. دقیقا یکی از حرفهایی رو که زدی یادم هست که باعث شد دیگه توی اون تاپیک نیام. البته به من هیچ اهانتی نکردی بلکه به خودتون و مهموناتون بودین ولی من ترجیح دادم یه عروسی خیلی ساده بگیرم ولی این مسایل و حرف و حدیثها رو نداشته باشم که خدا رو شکر هم نداشتم.

الان هم این طرز فکر قشنگی نیست که هر کاری واسه زندگی خودت و همسرت کردی در کفه ترازو بزاری و همش از مادرشوهرت متوقع باشی که ازت تعریف کنه. مشک آنست که ببوید / نه آنکه عطار بگوید.

جهیزیه، رفتار، جشن، منش، برخورد و ... همه چیز خودش رو معلوم میکنه. نگران قضاوت دیگران نباش. هرکسی در اندازه خودش میتونه قضاوت کنه که تو چه جور دختری و از چه خانواده ای هستی. لازم نیست این همه بگی.

و برخلاف نظراتت، همون موقع اعتقاد داشتم دختر اهل زندگی هستی و بلدی که خوب زندگی کنی. اینو مثل بقیه حرفام بدون تعارف بهت میگم.

نادا جان من تو و ادم نماد- نمیدونم هم چقدر با هم حرف زدم ول همه بچه هایی که تو اون تاپیک بودیم همو میشناختیم و همه اونا میدونن که من هر چه کردم از ته دلم بود و همین الان هم دارن ازم کمک و راهنمای میگیرن و خوشحال هم هستم که اونایی که من راهنماییشون کردم الان هی میان و ازم تشکر میکن- خوشحال نیستم از تشکر اونا- بلکه خوشحالم که اونا هم مثل من راضی بودن.
بهرحال حرفهای من از سر دوستی بود. عنادی در کار نبود. من که اصلا شما رو ندیدم و نمیشناسم.
صلاح مملکت خویش خسروان دانند.

همه ما دچار اشکال و ایراد هستیم. هر کسی هر جوری که زندگی میکنه باید اون چیزی باشه که دلش میخواد و در توانش هست و به آرامش میرسوندش. نه واسه اینکه به همدیگه فخر بفروشیم و بواسطه دادنها توقع گرفتن داشته باشیم.

خوش باشی عزیزم و خدانگهدار

نورا جان خدانگهدار
زود زود برو سارا الان بقیه هم میان اونوقت ممکنه مث نادیا باادب نباشن و گوله بارونت کننا
البته تو هم بددهنی از رو ایمیلات اینو میدونم میخوای بذارم اینجا بقیه هم مستفیض بشن؟؟؟
البته من از تو با تربیت ترم و این کارو نمیکنم گناه داری ابروت میره
پس زود باش جمع کن برو ههههههههههههههههههههههههههه
هر چیزی گفته شده از سر تفاخر و فخر فروشی نبوده- حرفایی که زده شده همه محض درد و دل و صمیمیت با دوستانی بوده که تو اون تاپیک بودن- وگرنه دلیلی نداره ادم سفره ی دلشو پیش هر کسی باز کنه. به هر حال موفق باشید.
زود زود برو سارا الان بقیه هم میان اونوقت ممکنه مث نادیا باادب نباشن و گوله بارونت کننا
البته تو هم بددهنی از رو ایمیلات اینو میدونم میخوای بذارم اینجا بقیه هم مستفیض بشن؟؟؟
البته من از تو با تربیت ترم و این کارو نمیکنم گناه داری ابروت میره
پس زود باش جمع کن برو ههههههههههههههههههههههههههه
2790
2778
2791
2779
2792