2777
2789
عنوان

واش بگ خوبه بخرم یا نه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1123 بازدید | 26 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله 🫠

تااینجا گفتم از سال دیگه انشالله به عصر دیکر وارد نیشین امپول فشار خون ساخته شده cilebeziran که دو بار درسال میزنید فشاردخون دیگر تنظیم میشه وخون به تمام بدن میرسه دیگه بیاماریهای اصلی ازبین میره خیلی چیزهای دیگر ساخته شده اخیرا تونستن مرگ و مهار کنن از ما که گدشت حالشو ببرین جوانها مراقب خودتون باشید 

تااینجا گفتم از سال دیگه انشالله به عصر دیکر وارد نیشین امپول فشار خون ساخته شده cilebeziran که دو ب ...

چقدر جالب و عالی

نشنیده بودم، اگه اینطور باشه که عالیه

ان شاءالله شما هم همیشه تندرست باشید

چقدر جالب و عالی نشنیده بودم، اگه اینطور باشه که عالیه ان شاءالله شما هم همیشه تندرست باشید

ممنون اتفاقات دیگه افتاده یه تراشه ای داخل بدن قرار میدن هیچکس نمییتونه قال دزدی ومرتکب خلافی بشه این تراشه چیز مهمی نیست براورد کردن جلوی تولید مثل بگیرن چون زمانی که فشار خوندکنترل بشه بیماری ازبین میره بیمارستانها از بین  میره ولی اینها فرضیه های درست هستش یه اسمی هم گذاشتن یادم رفته .

بخدا دروغ نمیگم

بله میدونم دروغ نمیگید 

به خاطر این متاسف شدم که پیشرفت در علم هرچقدر که خوبه و باعث از بین رفتن بعضی از بیماری ها و مشکلات میشه در کنارش میتونه خطرناک هم باشه .. 

بله میدونم دروغ نمیگید  به خاطر این متاسف شدم که پیشرفت در علم هرچقدر که خوبه و باعث از بین رف ...

نه این پیشرفت نیست این تغییر بزرگه در زندگیه ما است ویه نامی هم گداشتن به روی ان که زمین به سوی صلح وارامش خواهد رفت البته این یک فرضیه است که به واسطه هدش مصنوعی بوجود امده .