2777
2789
دقیقا دارم چوب خانواده میخورم اخرم وری رفتار کردن انگار اضافه ام

همین الان به خاطر اشتباه یک نفر دیگه سرزنش شدم و مامانم نفرینم کرد کلا خانوادم باهام قهرن 

تا حالا نشده حمایت بشم فقط نفرین شدم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همین الان به خاطر اشتباه یک نفر دیگه سرزنش شدم و مامانم نفرینم کرد کلا خانوادم باهام قهرن  تا ...

چقد منی 

خواهرم قبل ازدواج با شوهرش صیغه بودن بعد دوهفته از عقدشون گفت باردار من ب بابام گفتم بعد گف ازمایش منفیه همه اومدن دعوا بامن که تو دهن لقی تو... درصورتیک واس همین خواهر تا جونمم دادم

خودش خواست بره؟

باهم خیلی خوب بودیم یعنی عالی هر روز پیش هم یه روز نبود نیاد ها با اینکه دوساعت نیم فاصله داشتیم 

بعد من یهو سرد شدم یه هفته میشد دو هفته میشد نمیرفتم پیشش بعد از اینکه از مسافرت برگشتم تا چهار ما این وضع ادامه داشت تا اینکه اونم سرد شد گفت باشه تمومش کنیم 

دیگه یکم بهتر شدیم گفتم یه سر نگاه تو گوشیش کنم یه حس شک داشتم حس ششم خیلی قویه گفتم حس میکنم باز باهاش چت میکنه نگاه کردم دیدم اره همینجوره 

در مرحله طلاق بودن سه سال خوردی چهار سال بعدش برگشته زنه دارم میمیرمممممم😭😭😭😭

باهم خیلی خوب بودیم یعنی عالی هر روز پیش هم یه روز نبود نیاد ها با اینکه دوساعت نیم فاصله داشتیم&nbs ...

لیاقتش همون زن بوده که رفته و برگشته 

ایشالله بهترینا نصیبت

چقد منی  خواهرم قبل ازدواج با شوهرش صیغه بودن بعد دوهفته از عقدشون گفت باردار من ب بابام گفتم ...

هر کاری میکنم براشون ناکافیم 

برام مشکلی پیش میاد میگن ما میدونستیم بدرد نمیخوری و گند میزنی

اعتماد به نفسمو گرفتن انقد زدن تو سرم به خاطر اشتباهاتشون 

در حالیکه از نظر فرهنگی پایین نیستیم 

اما واقعا تا به حال نشده مامانم ازم حمایت کنه 

خواهر کوچیکترم آب جوش ریخته بود تو صورت 

سر من داد میزد که تو چرا اذیتش کردی که آب جوش بریزه تو صورتت

لیاقتش همون زن بوده که رفته و برگشته  ایشالله بهترینا نصیبت

اخه همه گفتن براتون دعا گرفتن رفتم پیش یکی برای یه چیزی دیگه بهم گفت سوره بقره بخون گفتم چرا گفت برات دعا گرفتن پیش یکی دیگه هم رفتم گفت برات دعا گرفتن رابطتون خراب بشه 

اخه چراا ها چه گناهی کرده بودم من دوسش دارم همین😔😭

اخرین قرار گفت بزار فقط بخاطر بچه هست وگرنه قصد عشق عاشقی کردن که ندارم بعد اینکه مهریه گذاشته اجرا گفت شاید بیاد بعدش بچه رو بزاره پیشم گم بشه بره از زندگیم

باورت میشه زنه بهم کفته بود سردرگمه خودش هم همینو بهم گفت🥺

اخه همه گفتن براتون دعا گرفتن رفتم پیش یکی برای یه چیزی دیگه بهم گفت سوره بقره بخون گفتم چرا گفت برا ...

ولی الان انتخابشو کرده سوره بقره رو بخون ازدست ملت انگار مرض دارن