2777
2789
عنوان

از خونه زدم بیرون اومدم قهر .😞

| مشاهده متن کامل بحث + 989 بازدید | 38 پست
تا اونجایی که من میدونم در حد پیامک

ول کن بابا من فک کردم با طرف ریخته روهم!! 

اینجور که فهمیدم همسایه هم بوده.

بهترین کار اینه که از اون محل برین یه محل دیگه.

بعد اون طرف خودش شوهر داشته؟

با وجود بچه نمیتونم جلسات مشاوره برم

مجازی بگیر هزینه اش هم کمتره 

دکتر قنبری  رفعت خانواده 

کانال مشاوره تنها مسیر آرامش 

کانال مشاوره سیده حسینی 

و....

همه اشون توی ایتا هستن و خیلیای دیگه.  باید مدام محتوا بگیری و تمرین داشته باشی 

مشکل هزینه هم داری  فکر کنم تنها مسیر آرامش از همه ارزونتر باشه 

برو توی کانال تجربیاتشون ببین چقدر موردهای بدتر هست و موفق شدن دوباره بسازت زندگیشونو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشکال بزرگت میدونی کجاست ؟   هنوز توی حرفات هست  و پاکش نکردی.   ازون بدتر اینکه مقای ...

چجوری پاکش کنم وقتی مطمئن نیستم رابطه تموم شده یانه ..

هنوز ازش طرفداری میکنه میگه همه ی گناها گردن منه .

میگه بااون کاری نداشته باش 

خدابرای هرکسی اونقدر وجود داره که اون به خداایمان داره
ول کن بابا من فک کردم با طرف ریخته روهم!!  اینجور که فهمیدم همسایه هم بوده. بهترین کار اینه ک ...

نه شوهر نداره 

در به در به دنبال شوهر میگرده

چجوری پاکش کنم وقتی مطمئن نیستم رابطه تموم شده یانه .. هنوز ازش طرفداری میکنه میگه همه ی گناها گردن ...

چرا شخم میزنی که کرم بیاد بیرون      بسه دیگه همین الانم خیلی بیشتر از اونی که باید میدونی       علائم خیانت میبینی بدون کندوکاش و جستو جو بدون سر و صدا و چراغ خاموش بیافت دنبال حل و درست کردن و ریشه ای درمان کردنش.  مهمترین چیز اینه اول بچه ها و بعد خودت و همسرت  کمترین آسیب رو ببینید.   اینجوری داری خودتو عذاب میدی

نه شوهر نداره  در به در به دنبال شوهر میگرده

ببین من پسرم و برادرانه بت توصیه میکنم.

اگه شوهرت وضع مالیش بد شده و شرایط زندگی پیچیده و این حرفا سعی کن مثه یه رفیق کنارش باشی و درکش کنی و بش آرامش بدی. 

سعی کن زندگیت رو حفظ کنی و نذاری کسی سو استفاده کنه! کلی گرگ اون بیرونه! نمونش همونی که خودت مثال زدی!

مطمئن باش شوهرت اگه فضای خونش امن و با آرامش باشه محال ممکنه به این سمت کشیده بشه.

ببین من پسرم و برادرانه بت توصیه میکنم. اگه شوهرت وضع مالیش بد شده و شرایط زندگی پیچیده و این حر ...

همسرم در بهترین شرایط بهم خیانت کرد 

وضع مالی عالی 

عشق و علاقه ی فراوان

خوشی زد زیر دلش 

دنبال خوشی بیشتر میگشت .

الانم وضع مالیش بد نیست فقط برکت از مالش رفته ناراحته ..

مقصر خودش پولشو به این و اون قرض میده بعد دستش زیر سنگ میمونه الانم اونقدری داره که سه تا خانواده رو خرج بده فقط نقد نیستن .

چند وقت پیش بهش ۵۰ تومن قرص دادم دوهفته پیش

الان میگه نمونده.

چی شده پس؟

چرا شخم میزنی که کرم بیاد بیرون      بسه دیگه همین الانم خیلی بیشتر از اونی که باید م ...

البته همسرم هم حسابی داره نقره داغ میشه که دیگه از این غلطا نکنه و با خودش بگه زنم به هر حال کوتاه میاد باید بفهمه بخشیدن به اون سادگی نیست

البته همسرم هم حسابی داره نقره داغ میشه که دیگه از این غلطا نکنه و با خودش بگه زنم به هر حال کوتاه م ...

برات آیه الکرسی میخونم که بحق ایم ایام بحق این ماه مبارک و این شب قدری که گذشت ، شوهرت عاقل بشه ، جز مهر زن و بچش مهر هیچ نامحرمی تو دلش نباشه

زندگی ، با من سر ناسازگاری داشتی ...💔الحمدالله