2777
2789
عنوان

شوهرم داره بهم خیانت میکنه نابود شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 619 بازدید | 32 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اینجور شده

حتما برو مشاور چون کسی که اینجوری شده احتمالا دلایلی داشته ممکنه از جانب شما رفتاری دیده که دوس نداشته هزچند حق نداشته ولی حالا که بچه داری سعی کن اول درستش کنی بعد اگه نشد تمومش کن

الهی یا ارحم الراحمین مسیر ازدواجم رو هموار کن 🤲🥺
فکر میکنم از پسش بر نمیام

من تشویقت نمیکنم جدا بشی اول برو مشاوره و روش هایی رو امتحان کن که شوهرت سر عقل بیاد زندگیتونو بکنید اما اگه نشد هیجوقت نشین بسوز و بساز دختر خوب مگه چند بار زندگی میکنی که از نعمت عشق و زندگی عاشقانه خودتو محروم میکنی؟ اگ‌دیدی نمیشه و درست بشو نیست جدا شومهریتو بگیر از کم شروع کن بگرد دنبال کار و اروم اروم پیشرفت کن چمیدونم اصلا درس بخون ولی تن به نابودی غرورت و صد البته عمرت پای ادم اشتباه نده

در من ،منی مرد که آرزوی زندگی داشت...
مهریه دارم خانوادم خودشون مشکل دارن نمیتونن منو بچم عهده دار شن

ششوهرت موظفه خرج بچتو بده خرج خودتم کار کن مهریه بگیر اوکیش کن ولی طلاق راه حل آخره

الهی یا ارحم الراحمین مسیر ازدواجم رو هموار کن 🤲🥺
من تشویقت نمیکنم جدا بشی اول برو مشاوره و روش هایی رو امتحان کن که شوهرت سر عقل بیاد زندگیتونو بکنید ...

خودم هم میگم برم مشاوره.همش میگم زمان میگذره درست مبشه اما نه

میگه نباید جایی بری ک مرد باشه کار کنی

خب نگو اونجا مرد هست پولم ک در اوردی حتی اگ کشتت هم پولت رو بهش نده یه دفه شکایت کن ازش مهریت رو بزار اجرا مهریت رو ک بده هزینههای خودت و بچت درمیاد تازه اگ این مدت پول نریخته باشه برات نفقه و اجرت المثل بهت تعلق میگیره فکرت فقط طلاق نباشه فکرت گرفتن حق باشه چون به پولی ک حقته نیاز داری اون مرد فهمیده تو کاری نمیکنی هر غلطی دوست داره میکنه با خانوادت صحبت کن بگو مهریم رو میگیرم خرج خودمو بچم میشه بازم میگم فکرت فقط طلاق نباشه

به عنوان حق‌گو فعالیت میکنم

پس عزیزم اگر راه مقابله نداری بهتره همسرت رو به خدا واگذار کنی و باهاش کار نداشته باش خیلی سخته ولی همسرت رو ندید بگیر پولهاش رو خرج کن به ظاهرت برس خودت رو سرگرم کن دیگه باهاش بحث نکن چون فایده نداره همین الان با خدا حرف بزن ازش بخواه به دلت ارامش بده بهت صبر و توانایی بده و از خدا بخواه همسرت رو سر به راه کنه تصمیم بگیر برای خودت زندگی کنی گناه زنا و خیانت گردن شوهرت هست هر زمان باشه تاوان میده شما به خدا نزدیک شو قول میدم به ارامش برسی