2777
2789
عنوان

بیاین براتون سوره حشر میخونم ❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 58 پست

ممنون ❤

انشالا سلامتی کاملشون

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشالله بحق حضرت علی به سلامتی دنیا بیان

ممنون عزیزم انشالله بهرینا واسه خودتو خانوادت رقم بخوره💚

💚فقط حیدر امیرالمومنین(ع)است💚تابوده علی(ع)بوده وتا هست علی(ع)هست💚بر دشمنانت لعنت یا علی(ع)💚تا عمر دارم مدیون آقا ابالفضلم(ع)

دعا کن تورو خدا از ته قلبت دعا کن حق وناس هایی که برگردنمه بخشیده بشه ، ترو خدا دعا کن ، دعا کن یجوری صاحباشون منو ببخشن 

سلامتی و طول عمر پدر و مادرم 

بخشیده شدن گناهام 

موفقیت و معجزه برام اتفاق بیافته خیلی زود 

شغل متناسب با شرایطم پیدا کنم 

انشالله حاجت روا بشی و پدرت خوب بشه 😔 کشیدم میدونم چه دردیه

ان شاء ا... هرچه زودتر سلامتیشونو بدست میارن. لطفا برای سلامتی نهال، موفقیت سحر و شاغل شدن آرزو دعا کنید. خیلی ممنون🌹🌹🌹

کاش بعد از این روزهای پرالتهاب/ عشق، مسری ترین بیماری این شهر شود💞
۳تاحمد برای پدرتون خوندم عزیزم سلامتی امام زمان سلامتی خودم و خانواده م مرسی ازمحبتتون ...

انشالله بحق حضرت زهرا خوشبخت و سعادتمند باشید 🤍🙏

https://HarfBeMan.pw/@SUJxQTQ3NElJL1FtRHhjWVRYT1R3UT09 حرفی سخنی هرچی...
دعا کن تورو خدا از ته قلبت دعا کن حق وناس هایی که برگردنمه بخشیده بشه ، ترو خدا دعا کن ، دعا کن یجور ...

الهی خیر ببینی و خوشبخت بشین 🤍🙏

https://HarfBeMan.pw/@SUJxQTQ3NElJL1FtRHhjWVRYT1R3UT09 حرفی سخنی هرچی...
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 21 دقیقه پیش
2791
2779
2792