2777
2789
عنوان

ژل لب+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 664 بازدید | 52 پست
وای پس بدبخت شدم بخدا اصلا پول آنزیم زدن وندارم 

عزیزم قرار نیس ک خراب بشه پول انزیمو شما بدی

بزو زودتر به دکترت نشون بده ماساژ بده شاید درست شد

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وای من میمیرم بخدا

حالا خودتو نباز فردا حتما برو دکتر نشون بده شاید چیزی نباشه

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜

پیش دکتر زدی؟ 

خانوم و آقای عزیز به❌هیچ عنوان❌درخواست دوستی ندین هیچ تمایلی به دوست شدن با کسی اینجا ندارم علاوه بر رد دوستی توی اعلانات هم پاک میکنم. اگه جوابت رو نمیدم حوصله بحث کردن با آدم های بیکار و توهمی رو ندارم.

چقدر پول دادی نورامیس دو تومنه من زدم قشنگ شد البته بعد چهار ماه رفت تقریبا ولی پشیمونم چون بعدش احساس کردم لبای خودم تغییر فرم دادن

خانوم و آقای عزیز به❌هیچ عنوان❌درخواست دوستی ندین هیچ تمایلی به دوست شدن با کسی اینجا ندارم علاوه بر رد دوستی توی اعلانات هم پاک میکنم. اگه جوابت رو نمیدم حوصله بحث کردن با آدم های بیکار و توهمی رو ندارم.

آره پیش دکتر

ببین اسی تو انگار تاول ریز ریزه شبیه جوش خب ولی من اولش که زدم یکم ژل گوله شده بود ولی اینجوری نبود الان عکس میدم متوجه بشی بعد که ازش گذشت داره کم کم ژله نرم میشه جذب میشه

تهش اصلا هرچی میخواد با تو باشم طلبم من تجسم میکنم بات خودمو با یه بچه بغلم ...