2777
2789
عنوان

با خدا قهرم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 51 پست
دوساله التماسش کردم الان ب حدی شدم ب همه چی معتقدم جز خدا😭

میدونم توبدترین شرایطی میدونم کم اوردی

ولی به این فکرکن گره همه مشکلات دنیا به دست خدا بازمیشه

اگه به حرف شیطان گوش بدیو ناامید شی دیگه هیچ وقت مشکلت حل نمیشه 

من خودمم توبدترین شرایطم ولی به این امید دارم خدا به زودی تموم مشکلاتموحل میکنه

من قبلا چندبار از سرناچاری خودکشی کردم همه اطرافیانم میگفتن چیزی که تومیخوای فقط بامعجزه ممکنه

ولی من با تموم‌گناهی که داشتم به همشون میگفتم خدای من اومقدر مهربونه که مشکل بندشو به زودی حل میکنه بااینکه حدودا شش ماه همش میخواستن منوناامیدکنن ولی نمیتونستن تااینکه همون معجزه ای که منتظرش بودم اتفاق افتاد فهمیدم کلید حل هرمشکل امید به بزرگی خداست

.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میدونم توبدترین شرایطی میدونم کم اوردی ولی به این فکرکن گره همه مشکلات دنیا به دست خدا بازمیشه اگه ...

کاش ب منم ازین معجزه هاش نشون بده😭

میخوامشا اما نمی‌خواد منو💔

چرا منت میزاری سر خدا😐

لابد ب صلاحت نبوده اینو الان نمیفهمی اا بعدا متوجه میشی

شما نماز خون شدی ت مجلس امام حسینم گریه کردی اما فقط و فقط بخاطر اینک به خواسته ات برسی الانم ک نرسیدی خورده ت ذوقت

آنچه كم بود،حرف نبود،باور بود
من بیشترین امیدم به اون بود حیف دلم رو شکست😔

باید تمام امیدتون به الله باشه. خدا هیچ وقت قلبی که خودش آفریده رو نمی شکونه. قلبی که شکسته شده رو خداوند التیام می ده نور می بخشه بهش. منی که دارم با شما صحبت می کنم بد شکستم و حالا جوونه زدم و دارم رشد می کنم و یه روز سر پا می شم و همه این خوبی ها از لطف پروردگار بزرگمه.

رقتم قرآن ب سر فقط گریه کردم گفتم خدا دلم ازت بد شکسته😭

خدا هم ناراحته که شما رو تو این حال می بینه اما شما نمی دونید زمانی که اشک می ریزید اون چه برنامه ای براتون داره. من درکتون می کنم منم توی عشق یه طرفه له شدم و کشته شدم اما الان شرایط خوبه درسته که من به اونی که می خواستمش نرسیدم اما حکمت و دلیلش رو فهمیدم و از خدا ممنونم که من و اون شخص رو به هم نرسوند هرچند هنوزم ته قلبم این عشق ذره ای وجود داره اما دیگه نمی خوامش.