2777
2789
من یه چیزی بگم؟فقطططط توکل به خدا کنید،ماهم مثل خیلیا کم وبیش مشکل مالی بود چون پس انداز شوهرم کلا رفت بدهی باباش،ازصفر خودش خرج کرد تا ااخرش اما توکلش خیلی قوی بود برامون یه وام جور شد که واقعا ازطرف خدا بود شوهرم قرعه کشی برنده شد موقع خرید وسایل همش میگفت خداکریمه کار خیر روجور میکنه ایمانش محکمه ونتیجشو میبینه منم دارم ازش یادمیگیرم

من كه حز خدا كسيو ندارم

فقط خودش ميدونه چي كشيدم اين چندوقت

هيييييييي😔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم سعی کن جمعو جوربگیری واقعا بعدازدواج وسیله مهم نیست

ميدوني من اشتباه كردم

خيلي ول خرجي كردم

مبل١٣تومني خريدم

برمز خريدم

سه دست سرويس پذيرايي خريدم

حالا الان كم اوردم و واقعاااا خيلي چيزاي واجبم مونده 

من دلم واسه شوهرم میسوخت طفلک کل پس اندازشو داد به باباش,همه چیو خودش زحمت کشید یه کاردوم موقتی پیدا کرد،اگه پولشونمیداد باباش الان خونه خریده بودیم

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم🌹
من دلم واسه شوهرم میسوخت طفلک کل پس اندازشو داد به باباش,همه چیو خودش زحمت کشید یه کاردوم موقتی پیدا کرد،اگه پولشونمیداد باباش الان خونه خریده بودیم

فمطمعن باش خدااا نتيجه اين كارش رو ميده عزيزم

دیوونه درست میشه خودتم نمیفهمی چجوری همه چیز جور شدب منم خیلیا میگفتن ولی خب باور نمیکردم اما با چشمام خیلیا رو دیدم وام ازدواجتو نگرفتی؟

نه بابا صامن ندارم. ك

ميدوني من اشتباه كردمخيلي ول خرجي كردممبل١٣تومني خريدمبرمز خريدمسه دست سرويس پذيرايي خريدمحالا الان كم اوردم و واقعاااا خيلي چيزاي واجبم مونده

وای اخه چرااینطوری؟بنظرم صحبت کن بامغازه دار دوتا ازسرویسارو بفروش یدونه هم بسه،اخه چه خبره مبل سیزده تومنی

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم🌹
ميدوني من اشتباه كردمخيلي ول خرجي كردممبل١٣تومني خريدمبرمز خريدمسه دست سرويس پذيرايي خريدمحالا الان كم اوردم و واقعاااا خيلي چيزاي واجبم مونده

سارا نمیشه بفروشیشون؟

چیزایی ک اضافه گرفتی بفروشی ب جاش بقیه وسایلتو بخری؟

دوستای عزیزم میشه برای حل مشکلم هرجور ک دلتون میخواد دعا کنید؟منم دعاتون میکنم ب هرچی که میخواید برسید😍
وای اخه چرااینطوری؟بنظرم صحبت کن بامغازه دار دوتا ازسرویسارو بفروش یدونه هم بسه،اخه چه خبره مبل سیزده تومنی

اره بخدا 

همس بخاطر غراي مادرشوهرم بود

نميگيرن پس