2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستان که میگید دوتیکه یا سه تیکه گوشت بریز آخه قیمه گوشتش باید ریز باشه یکم از بندانگشت بزرگتر.خورش ...

گوشتام اندازه مشت نوزاده  یخ هوا بزرگ تر🥴کوچیکتر کنم ؟

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور

وای بچه ها مرسی از همتون امیدوارم سر بلند بشم😁

بار اولته؟

سیب زمینیاتو خلالی یه دست کن اب سرد روشون بریز با مقداری نمک

بزار چند ساعت تو یخچال بمونه

بعد بریز صافی

ممکنه نرم شده باشه که اصلا ایرادی نداره همین باعث ترد شدنش میشبعد روغنو داغ کن

سیب زمینیا رو اضافه کن و اولش  درشو بزار  یه کم بعد درو بردار و نمک بزن و صبر کن آبش جمع بشه

چون وقتی درشو میزاری یه کم اب دار میشه 

بعد هم بزن با احتیاط که همه جاش سرخ بشه

میدونم اتفاقا منم برام عجیب بود اولین بار یکی توصیه کرد ولی درست کردم و ریختم عاشق طعمش شدم خیلی خوب ...

پس منم امتحان کنم ببینم چجوریه🤩

ولی حس میکنم اصالت قیمه زیر سوال میره😂

استارتر من برای یه کاری اومدم و باید زود میرفتم

ولی تاپیکتو دیدم دلم نیومد که منم دستور خودمو نگم برات

مطمعن باش با روش من درست کنی قیمه ت مست میکنه مهموناتو  

چند شب پیشم خودم مهمونی افطاری دادم شام قیمه درست کردم مهمونا انقد خوردن ترکیدن خیلی خوششون اومده بود

روش من حاصل سالها آزمون و خطاس  

خلاصه که برو حالشو ببر و اگه خوب شد اول دعام کن بعد بیا نتیجه رو بگو  

من برم فعلا

ماچ به کله ت  

گوشتام اندازه مشت نوزاده  یخ هوا بزرگ تر🥴کوچیکتر کنم ؟

گوشت خورش مخصوصا مهمون باید یکم درشت باشه اگه گوشت با تیکه های استخونی هم داری که چ بهتر 

برای هر نفر سه تیکه گوشت حساب کن

هر نفر ی مشت خودت لپه 

پیاز دوتا بزرگ و ریز ریز کن یکم نمک و زردچوبه بزن یکم سبک شد گوشت و تفت بده باهاش رنگش ک تغییر کرد سه قاشق رب بزن،فلفل سیاه یا قرمز بزن و خوب تفت بده خامی رب گرفته شه،لپه رو ک از شب فبل خیس کردی از سبد رد کن و بریز داخلش تفت بده( لپه تفت بخوره له نمیشه) بعد هم اب جوش اضافه کن ب اندازه ن خیلی زیاد ک ابکی بشه چوب دارچینم بنداز اخرای پخت دربیار

خوب ک جا افتاد نمک و فلفل و بچش،زعفرون فراوون اضافه کن،لیمو عمانی رو از چند ساعت قبل خیس کن حدود ۵,۶ تا دونه با چنگال سوراخشون کن ک تلخیش بیاد بیرون

همه چی ک تقریبا پخته بود لیمو رو بنداز و درشو برار جا بیفته

تمام مزه قیمه ب عطر دارچین و زعفرونه هیچ چیز اضافه تری نزن بهش