2777
2789
فکر کنم چون دور مچم۱۵ ۱۶ سانته

خوبی بابا

چرا دوس داری حتما ظریف باشی؟ 

برو باشگاه هیکلت وبساز کیف کن 

من خودمم ظریف نیستم قدمم بلنده خیلیم ازین وضعیت رازیم 

مخصوصا وقتی ازکنار مردایی که ازم قدکوتاه ترن ردمیشن

یه حس دلتون آب خاصی بهم دست میده🤣🤣

این برا وقتیه که 65 کیلو بودم ولی بازم ظریف نیستم 

ولکن توروخدا خیلی هم خوبی ظریفییییییی😑😒

درضمن زندگی کوتاهه سختش نکن لذت ببر هرجوری هستی اون خارجیا که میبینی فیلتره روشون و هزارتا برنامه خودتم برو امتحان کن با برنامه های پیشرفته عکس بگیر ببین چقد خوب میشه😂

منم ۱۷۰ هستم و ۵۷ کیلو و هرکاری میکنم به ۶۰ کیلو نمیرسم تقریبن دوساله تلاش میکنم ۶۰ بشم ولی تکون نمیخورم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم استخون بندیم درشته مثل مامانمم.انگشتام اصلا ظریف نیست قدم بلنده وزنمم نرماله ولی قد کوتاه و تو پر دیده میشم 😐 قشنگ تا کسی کنارم واینسته باورش نمیشه قدم 172اینا هست.هرچیم لاغر بشم فایده ندارهههههه

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

خوبی بابا چرا دوس داری حتما ظریف باشی؟  برو باشگاه هیکلت وبساز کیف کن  من خودمم ظریف نی ...

الان شرایط باشگاه ندارم متاسفانه ولی شاید تابستون رفتم بدنسازی 

که اشتباه نکنم ورزش بیشتر شونه رو پهن می‌کنه 😕

وای منم با بعضی مردا هم قدم😂🤦 

ولکن توروخدا خیلی هم خوبی ظریفییییییی😑😒 درضمن زندگی کوتاهه سختش نکن لذت ببر هرجوری هستی اون خارجی ...

کاش منم بشم 57

هیچکس از داشته هاش راضی نیست 😂🤦

حالا فکر نکنم سه کیلو زیاد تغییر کنه آدم

الان شرایط باشگاه ندارم متاسفانه ولی شاید تابستون رفتم بدنسازی  که اشتباه نکنم ورزش بیشتر شونه ...

بستگی به تمرین هایی که میکنی داره

باید بامربیت صحبت کنی تمرین هات جوری باشه خیلی شونه روپهن نکنه

من خودم یه مقدارخیلی کم شونم پهن شد البته من وزنه سنگین میزنم شاید ازاون باشه ولی هیکل قشنگ میشه

رقصیدن هم خوبه برای ظریف شدن ناخداگاه باعث میشه حرکت هات ظریف تربنظربرسه

کاش منم بشم 57 هیچکس از داشته هاش راضی نیست 😂🤦 حالا فکر نکنم سه کیلو زیاد تغییر کنه آدم

ولی خدایی دارم راستشو میگما اندامت خیلی خوب بود خودتو درگیرش نکن

آره خودم راضی هستم ولی چند نفری بهم گفتن که خیلی لاغر دیده میشم