2777
2789
عنوان

اقایون بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 4291 بازدید | 327 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

جمع نبستم عزیز.سوال پرسیدم .همجنس خودتونو که میشناسین.فازشون چیه.سر مادرخاهر خودشون بیاد تا قشنگ بفه ...

پنج تا انگشت مثل هم نیستن 

خانم خوب و بد هم زیاده

اگــر قرار بود همه رو ببخـــشم آدم نمیشدم خـــدا میشدم ڪینه ای نیستم اما آلزایمر هم ندارم 👌

قضیه خیلی ساده ست. قدیمی ها بهتر بلد بودن. تا کسی برادریشو ثابت نکرده شما نباید کاری براش انجام بدی. پسری هم که خواستنش رو قطعی نکرده نباید بهش بگی دوستش داری. ابراز علاقه باید مرحله آخر باشه . در غیر این صورت نتیجه میشه سو استفاده کردن. شما جلوی دست گربه گوشت بذاری میتونی بگی ا چرا برد؟ چون ماهیت و خاصیت وجودیش همینه. دم دست آقایون نباید باشید مگر با پشتوانه ی محکم. 

جمع نبستم عزیز.سوال پرسیدم .همجنس خودتونو که میشناسین.فازشون چیه.سر مادرخاهر خودشون بیاد تا قشنگ بفه ...

جوابت میشه اونجا که محسن یگانه میگه:

سرگرمی تو شده بازی با احساسات من✓

من پسرِ ایرانم✨
قضیه خیلی ساده ست. قدیمی ها بهتر بلد بودن. تا کسی برادریشو ثابت نکرده شما نباید کاری براش انجام بدی. ...

ببینین حرف شما متین.از حرفتون باید اینو استخراج کرد که خیلی ببخشید اقایون گرازن و بی شرف.توانایی کنترل خودشونو ندارن درسته؟پس ما باید حواسمون به خودمون باشه.اگر همینه که اکی من قانع شدم