لپلپو مدیر عضویت: 1400/08/26 تعداد پست: 2472 عنوان خیانت | مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 16 پست شوهرم فردا میخواد بره شهر دیگه برای انجام کاری ۲ ساعت راهه فاصله اش گفتم من و بچه هام بیاییم گفت نه حیران میشوید گفتم خب بپرس چقدر طول میکشه با اخم گفت میدونم طول میکشه معلوم بود دلش نمیخواد ما همراهش بریم بعد فردا بخاطر امشب اداره ها با تاخیر سر کار میرن درسته؟؟؟چجور بفهمم داره دورمون میزنه؟؟ 1403/01/14 | 14:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فرفرری عضویت: 1399/05/09 تعداد پست: 44563 نمیدوتم چی بگم. چه طوری راهنماییت کنمچون اینجوری که همسرت گفته نیا...دیگه کاری از دستت برنمیاد.مگه اینکه به زووور بری باهاش و بگی مهم نیست که طول بکشه و فلان پشتیبان گروه * ۴ * ستاره وزن فعلی ۷۲ هدف ۶۲ مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
لپلپو مدیر استارتر عضویت: 1400/08/26 تعداد پست: 2472 نمیدوتم چی بگم. چه طوری راهنماییت کنم چون اینجوری که همسرت گفته نیا... دیگه کاری از دستت برنمیاد. ... اونجوری هم برم میدونم بگم یجا برا دستشویی وایسا یا واقعا بالمعطل بشیم غر میزنه واگذار کردم به خدا که از همه چیز آگاهه