بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
واسه من خیلی دعا کن من دومی رو میخام هلاک نی نی هستیم🥺...بارداری دعات بگیره دست راستت رو سرم
ان شالله عزیزم ان شالله
ب همین زودیا دامنت سبز ی اولاد سالم و صالح میشه
لای قران تو برگه حاجت دلت رو بنویس و بزار . ان شالله ک ب سال نکشیده نی نی عزیزت تو بغلت.
همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻
ان شالله عزیزم ان شالله ب همین زودیا دامنت سبز ی اولاد سالم و صالح میشه ...
ان شالله الهی امین خدا از قلب و نفست بشنوه دعات بگیره در حقم...چشم اره میخام بنویسم اتفاقن دعا کن حاجتم بگیرم...انقد نذرا چله ها گرفتم به همه اماما بدهکارم....از دکتر و درمان همکه نگم.اصن نمیدونم گره کارم کجاست....داره چهارسال میشه..دخترم انقد غصه تنهایی شو داره هر روز تو راه مدرسع شبا قبل خواب هر لحظه میپرسه ومن کلی شرمنده...اسمم سمانه هر وقت یادت بود دعام کن فکر کن خواهر بزرگترم....نمیدونمیه حسی گفت دلت پاکه شما برام دعا کنی
نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨👩👧👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم باردار شدم خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن
آخی �😍 دختر منم خیلی دوست داره منتها می خوام پاییز اقدام کنم تابستون دنیا بیاد ...
وای منم ببین از پنج سالگی دخنرم میخاستم کرونا شد بعد خورد به کلاس اول و انلاین...مال منم طفلی از همون موقع ها میگه تا الان که نه سالشه...وای الان اصن خودمم نوزاد میبینم ضعف میکنم...دخترمم که نگم..دعا کن شماهم واسه من چون من سنمم بالا رفته..منم واسع شما دعا میکنم
نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨👩👧👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم باردار شدم خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن
ان شالله الهی امین خدا از قلب و نفست بشنوه دعات بگیره در حقم...چشم اره میخام بنویسم اتفاقن دعا کن حا ...
چشم ان شالله ک لایق باشم و دعام بگیره
من خودم چن ماه تو سایت از خانم ها خواستم دعام کنن و خداروشکر حاجت روا شدم. ان شالله ک دامنت ب همین زودیا سبز بشه و دل دختر نازت شاد بشه الهی آمین
همه ی زندگی دنیایی من؛ خلاصه شده در، زیستن کنار انسانهای زمینی ک خدا ب نام خانواده به من عنایت کرده؛😍 داشتن مادری فداکار😘، خواهری غمخوار و شنوا🥲، همسری عاشق 🥺 و سه فرشته ی زمینی؛ 😍💋 خدایا زندگیمان را با سلامتی و عاقبت بخیری ب سرانجام نیک برسان😢😓 خدایا کمک کن تا فرزندانم از اخلاق، ادب ،معرفت، ایمان، علم و عمل ؛بهترین و بالاترین جایگاه را داشته باشن آمین یا رب العالمین🤲🏻 الهم عجل لولیک الفرج🤲🏻
من و برادرم هم نه سالیم آره دیگه شما زودتر باید بیارید 😇 دختر من چهار سالش حالا د ...
انشالله..دعا کن واسه منم...اره منم رو جنسیت حساس نیستیم انقد که عاشق دخنرمیم گاهی میگم کاش یه دختر دیگم خدا بده اصن بهم....جنسیت رو سپردم دست خدا منم....فقط حامله بشم😅..الان حامله شدنم مهمتر از جنسیته 😂🥺 حتی اسم هم دختر انتخاب هم پسر 🥺