2821
2789
یه دوره ۶ ماهه خوردم روزی چهارتا میخوردم تاثیری ندیدم

اخه ببین 

این قرص هورمون هارو ازاد میکنه

نمیشه فقط با خوردن قرص قدت بلند شه

مثلا کنارش حرکات کششی 

بارفیکس 

بسکتبال 

منظورم فعالیت های اینجوری هم باید کنارش داشته باشی

تو از این فعالیت ها داشتی ؟ 

بعد اینکه دوزش بالا بود؟ اگر بالا باشه بیشتر از یکی بخوری در روز دفع میشه 

یهود ستیز، ضد کمونیست، ناسیونالیست. به اتهام نژاد پرستی افتخار کنید، وقتی برای آزادی‌ِ تان مبارزه می‌ کنید ، شما را بیگانه‌ ستیز می‌ نامند . وقتی برای کشورتان مبارزه می‌ کنید ، شما را نژاد پرست می‌ خوانند . عمر این کلمات منزجر کننده به پایان رسیده است.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مگه ۱۳۰ هم داریم🤦‍♀️ اونا دیگه فک کنم بیماری چیزی دارن

اینجا دیدم یکیو🤦‍♀️ میگفت بقیه باهاش عین بچه رفتار میکنن هی میبرنش بالا😐

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

اخه ببین  این قرص هورمون هارو ازاد میکنه نمیشه فقط با خوردن قرص قدت بلند شه مثلا کنارش حرکات ...

اره بالا بود زیاد بارفیکس میزدم از در اتاق آویزون میشدم به شدت خودمو کش میدادم بازوهام احساس میکردم قشنگ داره خورد میشه ولی فایده نداشت. قرص زینک، دی، امگاسه، کلسیم، ماست و...‌ ولی فایده نداشت کاش بچگی پدرو مادرم به فکرم میبودن

اره بالا بود زیاد بارفیکس میزدم از در اتاق آویزون میشدم به شدت خودمو کش میدادم بازوهام احساس میکردم ...

🗿 

من یه هفته ست ال ارژنین میخورم ورزش هم میکنم  

میخوام برم زینکو دی و اینارو بگیرم 

نکنه نتیجه نگیرم🗿

یهود ستیز، ضد کمونیست، ناسیونالیست. به اتهام نژاد پرستی افتخار کنید، وقتی برای آزادی‌ِ تان مبارزه می‌ کنید ، شما را بیگانه‌ ستیز می‌ نامند . وقتی برای کشورتان مبارزه می‌ کنید ، شما را نژاد پرست می‌ خوانند . عمر این کلمات منزجر کننده به پایان رسیده است.