2777
2789
عنوان

عمل بینی

208 بازدید | 16 پست

بچه‌ها من با یه پسری آشنا شدم که قصدمون ازدواجه اما این آقا پسر شرطش برای ازدواج اینه که من بینیم رو عمل کنم.

انصافا پسر خوبیه خانوادش هم خوبن ولی من عمل بینی رو دوست ندارم. هم میترسم همم خودم واقعا علاقه‌ای ندارم به عمل بینی و عملش از اون عمل‌هاس که خود طرفم باید ذوقش رو داشته باشه.

بارها و بارها باهم دعوا کردیم سر این موضوع ولی نتیجه‌ای نداشته حتی ازش خواستم بریم پیش تراپیست درباره این مسئله صحبت کنیم ولی قبول نمیکنه. شما باشید چیکار میکنید؟ عمل میکنید یا ارتباطتون رو کم میکنید؟

برای بدترین ها خودت را آماده کن اما به رخ دادن بهترین چیزها امید داشته باش  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دماغ تو به اون چ ربطی داره

و خدا دردم گرونه💔 مورد علاقه های من ۱_ کیکو💄 ۲_نودل 🍜۳_فیلم جنایی🔪 ۴_ استاک کردن🕵🏻♀️ ۵_ریدن به پسر ها (اگر نمیگید پیک می، و دختر ها)یی که فکر میکنن براشون ریدن💆🏻♀️ ۶_ پیک نیک توی جنگل🌳۷_ شنا🏊🏻♀️

بینیت معمولیه یا مشکل خاصی داره؟

من آدم مغروری هستم، اگر ایراد خاصی نداشته باشم و کسی بهم همچین حرفی بزنه از زندگیم پرتش میکنم بیرون

باید آدمو همونجور که هست بخوان

بعدم چه معنی داره مرد انقدر عین دخترا فکرش تو این مسایل باشه؟

اگر نچرال دوست نداره چرا نمیره سراغ همون داف و پلنگا!

لابد از اونا دورش زیاد بوده که مقایسه میکنه

بره سراغ همونا نه دختر نچرال 

وقتی که همه دم از ناامید شدن میزنند،من امیدم را به خدایی گره میزنم که در اوج ناامیدی قلبم را سرشار از نور امید میکند.... خدایا من به غیر از تو که دارم مگر؟ ای پناهِ منه ترسیده...خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه…!

اگه واقعا قصدتون ازدواجه ومورد خوبیه پولش رو ازش بگیر طبیعی عمل کن فقط نقصاش گرفته بشه فک نکنم عمل سختی باشه ولی من جای تو بودم با همچین فرد ظاهربینی ازدواج نمی‌کردم 

تا وقتی بمیرم وخاک بریزن روم داغت تو سینمه😭😭