2777
2789
من ریزش مو شدید دارم هیچ درمانی جوابگو نیست کلی هزینه کردم 😭

وای چقد بد🥺امیدوارم زودتر نتیجه بگیری عزیزدلم💚راستی من حدیث کسا هم گوش میدادم 💜😘ان شا الله به حق این شبای عزیز مشکلت رفع بشه قشنگم✨😘

برای تعجیل در ظهور حضرت ولی عصر (عج) صلوات      ❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤ ..

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای چقد بد🥺امیدوارم زودتر نتیجه بگیری عزیزدلم💚راستی من حدیث کسا هم گوش میدادم 💜😘ان شا الله به حق ...

فدات بشم 

بخدا روزی 3 الی 4 ساعت دعا میخونم 

انواع چله ها 

دکتر پوست 

غدد

هزینه های سنگین 

دیگه نمیدونم چکارکنم. بعصی از مرضای دیگه هم ندارم که دیگه هاشون کردم. دلم میخواد بمیرم 

فدات بشم  بخدا روزی 3 الی 4 ساعت دعا میخونم  انواع چله ها  دکتر پوست  غدد ه ...

زنده باشی عزیزم اینجوری نگو🥺💜 یه بزرگی بود میگفت مشکل داشتین سیل صلوات راه بندازید میخوای اینو امتحان کن عزیزم امیدوارم زودتر این شرایط به بهبودی بره💛

برای تعجیل در ظهور حضرت ولی عصر (عج) صلوات      ❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤ ..

فدات بشم  بخدا روزی 3 الی 4 ساعت دعا میخونم  انواع چله ها  دکتر پوست  غدد ه ...

یادم میاد دقیقا به هر دری زدم که وسواسم خوب بشه حالمم مث تو بود دیقا همین آرزو رو هم میکردم ولی بهت میگم یه کم دیگه صبر کن همه چیز واقعا درست میشه آبجیم❤😘

چطوری؟ 

۱۲۴۰۰۰ صلوات برا حاجتت بفرستی. اگه فک میکنی خودت تنهایی نمیتونی میخای یه تاپیک بزن هرکس یکمش رو برداره به نیت حاجت خودش 🥰

۱۲۴۰۰۰ صلوات برا حاجتت بفرستی. اگه فک میکنی خودت تنهایی نمیتونی میخای یه تاپیک بزن هرکس یکمش رو بردا ...

شما نتیجه گرفتی؟

الــهـــی بــه امــیــد تــو♥ خدایا چشم بستم به درگاهت میدونم ناامیدم نمیکنی
شما نتیجه گرفتی؟

من هنوز شروع نکردم راستش ولی بودن کسایی ک نتیجه گرفتن تو همین نی نی سایت بود فک میکنم