2777
2789
کم خوابیدم  یکم میرم درس میخونم ولی میخوایم بریم بیرون اما زود میایم

من خانواده از صبح رفتن الان بابام زنگ زد گفت بیام دنبالت گفتم نه دیگ گناه داشت بیاد دنبال من 🤦🏻‍♀️

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

من خانواده از صبح رفتن الان بابام زنگ زد گفت بیام دنبالت گفتم نه دیگ گناه داشت بیاد دنبال من 🤦🏻‍♀️

اها 

پس بخون اگ نرفتی

دریغ است ایران که ویران شود کنام پلنگان و شیران شود .                                                                       نژاد پرست نیستم ولی از ورود بیش از اندازه افغانی ها اعتراض دارم چند سال بعد اینجا همش میشه افغانی زبانمون میشه فارسی دری اسما میشه افغانی .... باور کنید

اولین و آخرین تستی ک قراره بزنم مال زمانیه ک دفترچه جلومه

تامام😂

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯

من پشت کنکور هم بودم

هم سالی که قبول شدم نرفتم ام سالی که پشت بودم نرفتم

حتی حال جسمی هم به خاطر نگرانی و فشار کنور خوب نبود با عذاب برام همراه بود

البته امسال هم واقعا دل ۱۳ بدر رفتن ندارم ۲۳رمضانه

خدا یا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار
من پشت کنکور هم بودم هم سالی که قبول شدم نرفتم ام سالی که پشت بودم نرفتم حتی حال جسمی هم به خاطر ن ...

عزیزدلم کار من از این چیزا گذشته الان ببخشید باید مث سگ بخونم فقد یه عمر زندگیم تباه کردم 

الاکی؟

هن؟

چالش حرف ناشناس🐍نیوش یک☝🏻نیوش دو✌🏻نیوش سه👌🏻نیوش دنده ب دنده🚗نیوش عسل و قنده🍭🍯نیوش چرا نمیخنده؟:/😼نیوش آه🤧 نیوش ماه🌙🌝نیوش مثل قناری🐥🤪نیوش ماشین فراری🚘نیوش آه😚نیوش ماه🌛💋نیوش چرا سر جنگه؟⚔️😤نیوش بشقاب پرنده🍽🦚🕊نیوش آه🐾نیوش ماه🔥😛نیوش ماه و قشنگه🌙😻نیوش مست و ملنگه🍷🥂🍺زراشم چ قشنگه😂😂هه ناسکم ده نوسم خوشم ده ویی مه لی دووباره یه له وانه یه روژیک نه بم که دووباره ی که مه وه💛.#بژی_کورد✌🏼🇹🇯
همونم نمیتونی بزنی خودتو اذیت نکن 😂😂😂

ده بیس سی چل😂😂

میگم جدی میگی؟

ب جون خودم