2777
2789
عنوان

دوست دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 349 بازدید | 67 پست
اگه بابا داشتم غمی نداشتم گلم. حرف میزنم براش نامه هم مینوریسم کلی نامه بی جواب دارم  

همینو میگم

امام زمان از پدرت بیشتر دوستت دارن و دعات میکنن

اتفاقا به نظر کسایی که یتیم هستن امام زمان خیلی هواشونو دارن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همینو میگم امام زمان از پدرت بیشتر دوستت دارن و دعات میکنن اتفاقا به نظر کسایی که یتیم هستن امام ز ...

شبا قبل خوب می‌خوندم برای ظهورش. از امروز به نیت ازدواجم میخونم. ان شاءالله که جواب بدن.  

برای ازدواجم و سلامتی مادرم یه دونه صلوات مهمونم کن

ممنونم ان شاءالله. چشم همه اونایی که یادم میکنن دعام میکنن سر نماز شب دعاشون میکنم

اهل کجایی.. خدا هرچی میخوای بهت بده امیدوارم به آدم خوب بیاد تو زندگی ات

معتاج دعا خیرتونم.یه صلوات بفرستید لطفاً.‌.  تا کفش کسی رو پات نکردی در مورد راه رفتن اش قضاوت ..نکن ..
اهل کجایی.. خدا هرچی میخوای بهت بده امیدوارم به آدم خوب بیاد تو زندگی ات

اهل سهندم. ان شاءالله . امیدوارم خدا بهترین ها رو براتون بخواد

برای ازدواجم و سلامتی مادرم یه دونه صلوات مهمونم کن

قربونت بر انشالله خوشبخت ترین بشی

بیا تا گل برافشانیم و می در ساغر اندازیم /فلک را سقف بشکافیم و طرحی نو دراندازیم/اگر غم لشکر انگیزد که خون عاشقان ریزد/ من و ساقی به هم تازیم و بنیادش براندازیم..........تو مبین اندر درختی یا به چاه/ تو مرا بین کین منم مفتاح راه......سر پنهان است اندر صد غلاف ** ظاهرش با توست و باطن بر خلاف‌‌🤍

نگو پدر ندارم ، چه پدری مهربانتر و دلسوزتر از امیرالمومنین برای یتیمان؟ همون اقایی که نصفه شب نان و خرما برای یتیمان میبرد، همون اقایی که همبازی یتیمان میشد مگه میشه فراموست کنه؟ دست به دامان پدر شو پدری که هیچوقت بچه هاشو فراموش نمیکنه ، ما هم لایق باشیم دعاگوی شما هستیم

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

سلام عزیزم

انشالله که ی بخت سواره  و از همه لحاظ خوب نصیب و روزیت بشه و بری سر زندگیت

دعای قدح رو از نت سرچ کن اسما اعظم خداست صبح و شب بخون تا حصول نتیجه

زیاد طولانی نیست ی مدت بخونی بهش عادت میکنی دعای زیبایی هست