2777
2789
عنوان

ملاک هاتون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 129 بازدید | 17 پست

هروقت دیدی به این توانایی رسیدی که خودت و خواسته هاتو بشناسی، بتونی ۸۰ درصد یه ادم دیگه رو بشناسی و اخلاقاشو بیرون بکشی و محک بزنی و از پس مسئولیت های زندگی مشترک و خانواده ی شوهر بربیای به ازدواج فکر کن

اگه به این مرحله نرسیدی پس کلا از فکرش بیا بیرون و روی توسعه ی فردی خودت و روانشناسیت کار کن تا بتونی از پس مشکلات بربیای و به بلوغ فکری و روانی ازدواج برسی

۲۲ البته خب اینا با مهرورزان هم تغییر نمیکنه چون من میشناسم خودمو

میدونستم چون همه تو این سن همچین ملاکی دارن

انسان جماعت بزرگتر میشه عاقل تر میشه و تنها چیزی که تو زندگی براش مهم میشه آرامشه.براهمینه میگن هرچی سن بالاتر بره فرد سختگیرتر میشه.من خودم همسن تو بودم مثل خودت فکر میکردم الان که ۲۶سالمه خاستگار زیاد دارم یه چندنفرشون واقعا از لحاظ تیپو قیافه و پول عالیی بودن یکیشون بی ام و  داشتولی رد کردم چون اهل رفیقو دوست بود 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میدونستم چون همه تو این سن همچین ملاکی دارن انسان جماعت بزرگتر میشه عاقل تر میشه و تنها چیزی که تو ...

اره اینا هم جزوی از ملاک هامه ولی من یه چیز کلی گفتم وگفتم که اخلاق و رفتار برام مهمه ولی خب من هرچقدرم سنم بیشتر شه به جز اخلاق ورفتار چهره وقد هیکل تحصیلات برام مهمه  چون ایناهم یکی از ملاک های یک فرده

از قد کشیدن آدم ها لذت ببرید.  ما همه درخت های یک جنگلیم...